Anlık Bildirim

İnce Tasarım: AOC, LED Arka Aydınlatmaya Sahip Bir Dizi Ultra İnce Monitör Sunuyor

Ekran uzmanı AOC?nin yeni monitör serisinin profili sadece 12,9 mm. Minimalist tasarımıyla, özellikle en yeni LED teknolojisinin yanı sıra ofisleri ya da evleri için mükemmel bir tasarım arayan sofistike kullanıcıları hedefliyor. Bu altı geniş ekranlı model 47 cm/18,5? ile 58,5 cm/23? arasında boyutlara ve 16:9 görüntü oranına sahip. Tüm monitörler mükemmel görüntü kaliteleri, hızlı tepki süreleri, geniş görüntüleme açıları ve ekonomik enerji tüketimleri ile görenleri etkiliyor.

Yeni incelik
Modern beyaz renkli bu minimalist modeller, her şeyden önce sadece 12,9 mm?lik ince tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Açık biçim ifadeleri sayesinde, bu ekranlar modern ev ve ofis ortamlarına mükemmel uyum sağlıyor. Bu monitörleri özel kılan, alışılmış düğmelerin hiçbirine sahip olmamaları. Ayarlar, tabana entegre edilmiş olan ve parmağınızı yaklaştırdığınızda ışıkları yanan dokunmaya duyarlı tuşlar yoluyla kolayca yapılabiliyor.

Güçlü iç değerler
İster hızlı hareket eden oyunlar oynarken, isterse yeni filmleri izlerken ya da multimedya uygulamalarının keyfini çıkarırken, 50.000.000:1 yüksek dinamik kontrast oranı (DCR) ve sadece 5 milisaniyelik hızlı tepki süresi, gecikme ve gölgelenme olmaksızın daima zengin ayrıntılara sahip ve doğal görüntüler sağlar.

Çok yönlü ve kullanışlı
AOC, bu yeni ekran serisi ile, tabanlar için yenilikçi bir konsepti de tanıtıyor: Ayak geriye doğru yaklaşık 90° katlandığında, saniyeler içinde bir duvar bağlantısına dönüşüyor. İlave rahatlık için, ekran öne doğru 5 ya da arkaya doğru 20 dereceye kadar eğilebiliyor. Analog bir D-Sub ve/veya dijital DVI-D (HDCP?li) bağlantı noktası ile donatılmış olan bu ekranlar, tüm uygulamalar için uygun bir konektör sağlıyor. 


Çevreye odaklanma
AOC, üretimde kaynakların verimli kullanılmasına büyük önem vermektedir. Örneğin, tüm monitörler hiç cıva kullanılmadan üretilir ve ekonomik ürün ambalajı %100 geri dönüştürülebilir özelliktedir. Elektrik tasarrufu sağlayan LED arka aydınlatma teknolojisi sayesinde, ENERGY STAR 5.0 ya da EPEAT-Silver gibi mevcut çevresel standartlar karşılanmaktadır. 58,5 cm/23" model bile kullanımda olduğunda 28 vat'ın altında enerji ile yetinmektedir; bekleme modunda ise güç tüketimi tüm modellerde bir vat?ın altına düşmektedir.

Yeni AOC monitörler e943Fws (47 cm/18,5"), e2043Fs (50,8 cm/20"), e2243Fws / e2243Fw (54,7 cm/21,5") ve e2343F/e2343Fs (58,5 cm/23") derhal geçerli olmak üzere piyasaya sunulmuştur.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim