Anlık Bildirim

iPhone Soyuldu!

Birçok kişi tarafından heyecanla beklenen Apple iPhone, lansmanından birçak saat sonra Anandtech sitesi tarafından soyuldu! Tanıtım videoları ile büyük sansasyon yaratan ve bütün dünyanın ilgi odağı haline gelen iPhone Anand Lal Shimpi tarafından parçalarına ayrıldı.

(resim anantech.com sitesinden alınmıştır)

Birçoğunuza acımasızca gelecektir, özellikle de birçok kişi bu ürünü almaya çalışırken ... En azından böylece herkesin çok merak ettiği iPhone içini görebilmiş olduk. iPhone yapı itibarı ile iPodlara oldukça benziyor. Telefonun arka metalik kapağı çıkartılmıyor. Bu da demek oluyor ki, telefonun bataryası ömrünü doldurduğu zaman pili kendi başınıza değiştiremeyeceksiniz. Üstteki resimde, pili(ortada sarı) ve onun üstünde de kamera, anten ve sim kart yuvasını görebilirsiniz.

iPhone Soyuldu!

(resim anantech.com sitesinden alınmıştır)

İkinci resimde ise iPhone'un başta 802.11b/g kablosuz ağ ve usb arayüzü ve diğer iletişim için gerekli olan yongaları barındıran anakartın parçası gözükmekte. Anten ve pil direk olarak bu karta bağlanıyor.

iPhone Soyuldu!

(resim anantech.com sitesinden alınmıştır)

iPhone anakartının ikinci bölümde ise Samsung üretimi 4GB MLC NAND Flash gözüküyor. Bunun Yanında bu kart üzerinde 2 adet üstünde Apple logosu bulunan yonga da mevcut. Büyük olan yonganın Samsung S3C2460 veya S3C6400 olması yüksek ihtimal. Bu yonga iPhone'un işletim sistemini çalıştıran parçası. Kısacası iPhone'un kalbi diyebiliriz.

iPhone Soyuldu!

(resim anantech.com sitesinden alınmıştır)

Bu kadarla da yetinmeyen Anandtech çok katlı dokunmatik ekranı bile tabakalarına ayırmış. En solda ekran ortada tabakalar ve sağ tarafta koruyucu gözükmekte.

Birçok kişinin merakla beklediği iPhone bu. Her ne kadar Anandtech telefonu tekrar toparlayınca çalıştırmayı başaramasalarda :) , iPhone parçalayarak oldukça eğlenceli ve bir o kadarda bilgilendirici bir inceleme ya da parçalama yapmış.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10198 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim