Anlık Bildirim

İyi Yıllar !!

Mutlu seneler. İyide olsa kötüde olsa bir yıl daha geçti bu yıl içersinde biz bir yaşımıza bastık fakat kutlayamadık. Bunun en büyük nedeni Türkiye'de bu tür bir camianın çok gelişmemiş olması ve bundan soğan sonuç olarak verilen az maddi destek.

   Türkiye'deki firmaların az bilinçli olması ve web medayasını bir medya olarak görmemesi bunun en büyük nedeni. Halbuki şu an için biz ayda 18.000 sayfa sunmaktayız ve 9.000 civarıda ziyaretçimiz olmakta. Yüzlerce sayfa içerik ve saatlerle hesaplansa günler haftalarla hesaplanabilecek bir emek içermekte. Ona rağmen bu böyle devam edecek bazı ufak tefek aksamalar ve planlanan fakat yetişmiyen yada gerçekleştirilemiyen projeler olsada haberler ve dahası burda olacak.

   Şimdi biraz güzel şeylerden konuşalım ilk önce bu sitenin içeriğinin hazırlanmasında emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. Onlar olmasa biz bugünleri göremez daha iyi olamazdık. Ardından şeker ve yardımcı Hosting'imiz Vargonen Technologies'e çok teşekkür ederiz. Onları , bir Türk Firmasını buralarda tam bir Profesonellikle işlerini yapıyor görmek gerçekten gurur verici.

    Şimdi ise bomba gibi bir haberim var Beta aşamasında da olsa Forum'umuz devreye girecek. Hemde bir iki gün içersinde. Bakalım beğenecekmisiniz. Benim oldukça hoşuma gitti hatta gördüğüm en güzel forumlardan.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim