Anlık Bildirim

Kendi yok ama logosu hazır: AMD Athlon 64 Logolarını açıkladı...

Rich Heye'e göre logolar kısaca bugünden 32 bit uygulamaları kullanmaya başlayıp gelecekte istediğiniz zaman rahatça 64 bit'e geçebileceğinizi vurguluyor(muş). Bu da MS 64 bit Windows'unu muhtemelen gelecek yılın ilk yarısı çıkardıktan sonra kademe kademe 64 bit'lik uygulamalara ve oyunlara geçebileceksiniz demek oluyor.

Logolarda benim dikkatimi çeken model adı yazan alt eğrinin Intel'inkine benzerliği oldu (bu yorumlar tamamen sübjektif !). Öte yandan orta kısımdaki ters S biçimindeki 64'le birleşen yapı ise sanırım yukarıda vurgulanan 32 bit/64 bit geçişini simgeliyor. Simetriyi tamamlamak için ise AMD adı üst tarafta en alttaki model adının yüksekliği azaltılmış hali şeklinde irdelenmiş.

Bu arada AMD ortamı iyice ısıtmak için AMD Athlon™ 64 Processor Animation and Digital Film Contest (AMD Athlon 64 Animasyon ve Sayısal Film Yarışması) düzenliyor.

Sayısal Sinematografi ve Bilgisayar Karakter Animasyonu olmak üzere iki ana başlık olacak ve her kategoriden 3'er tane yarı finalist seçilecek. Bunların kısa filmleri AMD tarafından Athlon 64 üzerinde render edildikten sonra birinci seçilecek. Büyük ödül AMD Athlon 64 bilgisayar ve nakit 6400$ : )

İlgilenenler daha fazla bilgiyi:animationcontest .com adresinden alabilirler. Umarız bizden biri çıkar da bu ödülü kapar : )

Hazır Athlon 64'ü haber yapmışken sizlere yeni ufaklığın nasıl bir şey olduğunu da OCWorkbench aracılığı ile gösterelim:

Kendi yok ama logosu hazır: AMD Athlon 64 Logolarını açıkladı...

Resimdeki küçük dev Soket 754 versiyonu tek kanal bellekli Athlon 64 3100+ (Gerçek hızı 1.8 ya da 2.0 GHz civarı). Kesin olmamakla beraber söylentiler resimdeki işlemcinin 2300 MHz hızında bir Barton ile yaklaşık aynı performansı verdiğini iddia ediyor. Tabii bu giriş seviyesi Athlon 64'lerden olduğu için doğru olma olasılığı az değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim