Anlık Bildirim

Kısa Kısa Kısa...

  • Intel Canterwood ve Springdale chipsetlerine sahip anakartlarında ilk defa kısıtlı miktarda Overclock'a izin vereceğini açıkladı. Firma bugüne kadar kendi ürettiği anakartlarda Overclock için herhangi bir destek sunmamıştı. Gelecek yılın ikinci çeyreğinde çıkması planlanan bu anakartlar çekirdek voltajı ve bellek hızları için ayarlama imkanıyla gelecek : )
     
  • MSI gelecek yıldan itibaren 1000$ altında fiyata sahip ucuz Tablet PC'ler üretmeye hazırlanıyor. İlk örneklerin hazır olduğu ve gelecek yılın ikinci yarısında piyasaya sürmeyi planladıklarını açıklayan firma büyüme stratejilerine optik saklama ürünleri, monitörler, sunucular ve kablosuz iletişim ürünlerini eklemişler.
     
  • ATI Radeon 7500 üzerine kurulu ATi AIW Radeon 7500 VE tanıttı. 64MB DDR belleğe sahip yeni AIW, 125-kanal stereo TV-tuner, PVR , Gemstar’s GuidePlus+ program guide (Sadece kuzey Amerika için) ATI Multimedia Center 7.9 yazılımı, analog video yakalama ve düzenleme ile ATI Theater 200 gibi özelliklere sahip. 125$'lık fiyata sahip ürün üzerindeki TV alıcısı dışında pek bir şey vaadetImiyor.
     
  • Intel HyperThreading desteğine ile yazılım geliştirmeye olanak sağlayan yeni derleyicilerini (Compiler) satışa sundu. Önce HT'li işlemciyi ardından HT destekli yazılım geliştirme araçalarını sunan Intel oldukça ilginç bir sıralama izlemiş gözüküyor. Intel C++ Compilers for Windows ve Linux Versiyon 7 399$'lık fiyat sahip. Intel Fortran Compilers for Windows ve Linux ise sırasıyla 499$ ve 699$.
     
  • Transcend 1 GB'lık Compact Flash kartların dağıtımına başlıyor. 1Gb Transcend CompactFlash Type I (TS1GFLASHCP) standartlara tamamen uyumlu ve 5V ile 3V'u destekliyor. Ürün 5 yıllık garanti ile geliyor. Fiyatı henüz belirlenmemiş.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim