Anlık Bildirim

Koç.Net V.92 Protokolünü Desteklemeye Başladı

Koç.Net, kullanıcılarına daha iyi hizmetler sunmak amacı ile Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi ve 0 822 263 00 13 numaralı POP'un dan V.92 Protokolünü desteklemeye başladı. Kısaca V.92 Protokolünün, Dial-up kullanıcılarına ne gibi yenilikler getirdiğine bakalım;

Modem on Hold: V.92 ile gelen Modem on Hold özelliği ile artık; siz Net'te iken biri sizi ararsa, bağlantıyı askıya alıp, arayan ile konuşabiliyorsunuz, konuşmanız bittiğinde bağlantıyı hattan düşmeden devam ettirebiliyorsunuz. Siz dışarıyı aramak istediğinizde de aynı koşullar geçerli. Ancak bağlantıyı askıya aldığınızda data alış verişi duruyor. Ayrıca bu özelliğin kullanılabilmesi için Türk Telekom'dan "Call-Waiting" yani Çağrı bekletme özelliğinin alınmış olması ve bu özelliğin kullanılmasını sağlayan bir yazılımın modem üreticiniz tarafından sağlanması gerekiyor.

V.44 Sıkıştırma Protokolü: Eski standart olan V.42bis'den %20 ile %60 oranında daha iyi sıkıştırma sağlayarak, download ve upload için bant genişliğinin maksimum düzeyde kullanılmasını sağlayarak, aynı anda yüksek hızda, performans kaybı olmadan hem download hem de upload'a izin vermektedir.

QuickConnect: Net'e bağlanma süresini 4-5 sn kadar kısaltmaktadır.

PCM Upstream: 33.600 ile sınırlı olan upload hızını 48.000'e çıkartmaktadır. Ayrıca yazılım kontrolünde upload ve download hızınızı ayarlayabiliyorsunuz. Bu yazılımları USRobotics ve Apache'nin sitesinden ücretsiz indirebilirsiniz. Ancak 48.000 upload hızıda dahil olmak üzere, şimdilik Koç.Net tarafından bu özellikler desteklenmiyor.

V.92'yi Destekleyen Modemler: USR Performance Pro V.92 Internal/External, Apache NetExpress V.92 Internal/External, Hayes Accura V.92 External, Supra SST V.92 Internal, Zoom 3025 FaxModem V.92 Internal. Ayrıca USR, V.90 destekli modemleri için V.92 güncellemesi çıkarttı. Web sitesinden sizin modeminize uygun olanını çekip kurarak, modeminizi V.92'ye hazır hale getirebilirsiniz. Aşağıda yararlı linkler var.
Bizim arşivlerimiz, koc.net, v92.com, v92.net ve usr.com


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim