Anlık Bildirim

Lindows Windows'a karşı !

Lindows Windows programlarınıda çalıştırabilen bir Linux işletim sistemi. Bu özeliği ile Linux'un sağlamlığı ve Windows programlarının kullanım kolaylığını birleştirip Microsoft karşısında önemli bir rakip olmak için adımlar atıyor. Bir süredir beta sürümlerinin dağıtımı yapılıyor ve Amerika'nın en önemli perakende dağıtıcılarından biri olan Walmart.com tarafından satılan fiyatları $299 ve $599 arasında olan Microtel PC'lerin üzerinde yüklü olarak geliyor.

Lindows şimdi de rekabette bir adım daha atarak sistem ürericileri için geçerli olan toplu lisans fiyatını açıkladı: Aylık 500$. Bu fiyat Microsoft'un aksine sistem başına değil bir ay boyunca ürettiğiniz bilgisayarların üzerine ayda 500$'a sınırsız sayıda Lindows kurma izni veriyor. Ayrıca aktivasyon gibi dertler de yok. Bunun yanında Click-N-Run Warehouse gibi özelliklerden de faydalanılabiliyor. OEM pazarının büyüklüğü dikkate alındığında oldukça rekabetçi bir hareket olduğu kesinlik kazanıyor.

Eğer Lindows önyüklü bir bilgisayar almayı planlamıyorsanız ama yinede Lindows'a geçmeyi düşünüyorsanız yıl sonuna doğru çıkması planlanan Lindows'un son kullanıcı fiyatının 99$ civarı olması beklendiğini unutmayın.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim