Lindows Windows programlarınıda çalıştırabilen bir Linux işletim sistemi. Bu özeliği ile Linux'un sağlamlığı ve Windows programlarının kullanım kolaylığını birleştirip Microsoft karşısında önemli bir rakip olmak için adımlar atıyor. Bir süredir beta sürümlerinin dağıtımı yapılıyor ve Amerika'nın en önemli perakende dağıtıcılarından biri olan Walmart.com tarafından satılan fiyatları $299 ve $599 arasında olan Microtel PC'lerin üzerinde yüklü olarak geliyor.
Lindows şimdi de rekabette bir adım daha atarak sistem ürericileri için geçerli olan toplu lisans fiyatını açıkladı: Aylık 500$. Bu fiyat Microsoft'un aksine sistem başına değil bir ay boyunca ürettiğiniz bilgisayarların üzerine ayda 500$'a sınırsız sayıda Lindows kurma izni veriyor. Ayrıca aktivasyon gibi dertler de yok. Bunun yanında Click-N-Run Warehouse gibi özelliklerden de faydalanılabiliyor. OEM pazarının büyüklüğü dikkate alındığında oldukça rekabetçi bir hareket olduğu kesinlik kazanıyor.
Eğer Lindows önyüklü bir bilgisayar almayı planlamıyorsanız ama yinede Lindows'a geçmeyi düşünüyorsanız yıl sonuna doğru çıkması planlanan Lindows'un son kullanıcı fiyatının 99$ civarı olması beklendiğini unutmayın.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.