Anlık Bildirim

Griffin, Apple Watch ve iPhone odaklı yeni şarj ünitesini duyurdu: WatchStand

Griffin, Apple Watch ve iPhone odaklı yeni şarj ünitesini duyurdu: WatchStand
Tüm detayları dün düzenlenen etkinlik kapsamında ortaya çıkan yeni akıllı saat modeli Apple Watch, bütün Apple ürünleride olduğu gibi üçüncü parti aksesuarlara da kavuşmaya başladı. 21 Nisan tarihinde 349$'den başlayan fiyat etiketiyle satışa çıkacak olan saat için Griffin tarafından hazırlanan WatchStand, iPhone ile entegre çalışma gösteren Watch için toplu bir şarj çözümü ortaya koyuyor.
Yukarıda yer alan fotoğrafdan da görüldüğü üzere üst bölümünde Apple Watch, alt bölümünde ise iPhone modellerini taşıyabilecek şekilde üretilen Griffin WatchStand, Apple Watch modellerini direkt olarak manyetik şarj sistemi üzerinden şarj edebilirken, iPhone modelleri içinse yan taraftan ayrı bir kablo çekilmesi gerekiyor. Şık tasarımı ile konumlandırıldığı ortamlarda dikkat çekebilecek bir alternatif oluşturan ve iPhone - Apple Watch kombinasyonunu birleştiren ilk stand ünitesi olarak lanse edilen WatchStand, şirket tarafından belirtildiği kadarıyla da tüm Apple Watch versiyonlarıyla aktif olarak kullanılabiliyor.
30$ fiyat etiketiyle önümüzdeki yaz aylarında satışa çıkacağı söylenen Griffin WatchStand'ın tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim