Anlık Bildirim

Microsoft'tan son haberler

  • DirectX 9.0a çıktı. Özellikle Messenger ve oyunların kullanımı ile ortaya çıkan problemler giderilmiş bu sürümde. Henüz sadece web versiyonu olan DirectX 9.0a'yı buradan indirebilirsiniz.
     
  • Bir diğer yenilik ise MSN ve Windows Messenger cephesinde. 5 sürümü çıkmayacağı iddia edilen Windows Messenger'ın 5 beta sürümü nete sızmış durumda. Aynı şekilde MSN Messenger'ın da 6 sürümünün hazırlandığı yolunda iddialar var. Bu arada unutmadan uzunca süreden güncellenmeyen ama 5 beta haberinden sonra bugün güncellenen Windows Messenger'ı http://messenger.microsoft.com sitesinden indirebilirsiniz.
     
  • Microsoft Open GL'den sonra W3C'den de elini ayağını çekti.
     
  • Firma Connectix firmasının popüler ürünü Virtual PC'yi satın aldı. Virtual PC işletim sisteminiz içinde başka bir işletim sistemini çalıştırmanızı sağlıyor. Örneğin MacOS X kullanırken Windows XP açabiliyor ya da XP kullanırken Linux'da kullanabiliyorsunuz.

    Bu hamle oldukça önemli çünkü ileride Microsoft bunu kısmi olarak yazılımlarına eklerse oldukça önemli bir kazanç sağlayabilir. Apple'ın da hisselerine sahip olduğunu düşünürsek ve bu programın Apple kullanıcıları tarafından da tercih edildiğini düşünürsek belki bu cephede bir gelişme yaşanabilir. Birleşme hakında daha fazla bilgi ve Microsoft linklerini http://www.connectix.com/about/acquisition_win.html adresinde bulabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim