Anlık Bildirim

Monster ve Dr.Dre'den yeni kulaklık: diddy beats

Monster ve Dr.Dre'den yeni kulaklık: diddy beats

Rap müziğinin efsane ismi ve bünyesinde Eminem, 50 Cent gibi müzik yıldızlarının şirketi Aftermath Music'in kurucusu Dr.Dre ile birlikte "beats by dre" markasını yaratan Monster, müzik tutkunlarına yönelik olarak hazırladıkları yeni IEM (In Ear Monitor- kulakiçi) kulaklığı satışa sundular. beats by dre'nin yeni kulaklığı Lady Gaga'dan sonra moda ve müzik dünyasının bir diğer önemli ismi Sean Combs yada bilinen sahne isimleriyle Diddy, P.Diddy, Puffy, Puff Daddy'nin ismini taşıyor.

Dış yüzeyi alüminyum ve deri olan diddy beats, iPhone kullanıcılarına arama da yapmalarına izin veren mikrofon ile iPod-iPhone'u cebinizden çıkarmadan kontrol etmenizi sağlayan kumandayı üzerinde bulunduruyor. diddy beats, kulaklıkların en büyük sorunlarından kablo karmamaşının önüne Monster'ın flat kablo tasarımıyla geçiyor. Monster'ın bu kablo tasarımı yapısından dolayı kablonun karışmasına engel oluyor.

Ön satışına başlanan ve 28 Mart'tan itibaren dağıtımına başlanacak olan diddy beats'in fiyatıysa şimdilik 149 dolar (normal fiyatı 179 dolar) olarak belirlenmiş. Kulaklığın siyah, beyaz ve pembe olmak üzere üç farklı renk alternatifi bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim