Anlık Bildirim

MSI 1GB GDDR3 bellekli Radeon HD 4830 modelini duyurdu

MSI 1GB GDDR3 bellekli Radeon HD 4830 modelini duyurdu

AMD-ATi tarafından resmi duyurusu dün gerçekleştirilen Radeon HD 4830 için model çeşitliliği artıyor. Donanım dünyasının önde gelen oyuncularından MSI, 1GB GDDR3 bellekle donatılan HD 4830 modeli üzerindeki örtüyü kaldırdı. 55nm üretim teknolojisiyle hazırlanan RV770 LE gpu'sunun güç verdiği kart, yüksek bellek kapasitesi ve soğutucusu ile ATi'nin referans tasarımından ayrılıyor.

Grafik işlemcisi 575MHz, bellekleri ise 1800MHz'de görev yapan 1GB GDDR3 bellekli yeni model 256-bit bellek veri yolunu destekliyor ve 640x paralel işlem birimiyle birlikte geliyor. Referans tasarımdan farklı olarak çift slot soğutucuya ve 4+1 fazlı güç tasarımına sahip olan yeni model, yer verilen katı kapasitörleriyle de dikkat çekmeyi başarıyor.

DirectX 10.1 ve PCIe 2.0 desteği sunan ekran kartı Unified Video Decoder 2 teknolojisiyle yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma yapabilirken, Crossfire X teknolojisiyle birden fazla ekran kartının destek veren anakartlarda kullanılabilmesine olanak tanıyor. Çift DVI konnektörüyle donatılan kart üzerinde çift DVI ve HDTV destekli tv çıkışı da bulunuyor.

MSI'ın önümüzdeki günlerde pazara sunmaya hazırlandığı 1GB GDDR3 bellekli Radeon HD 4830 modelinin fiyatı hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim