Anlık Bildirim

Msi K7N420 Pro İncelemesi

Bu sefer bir Türk sitesi Pclabs'dan geldi. İnceleme sanki biraz eksik gibi geldi. Ram'lerin tek yüzlü olup olmadığının belirtilmemesi ve iki farklı marka ram'inin kullanılması garip. Çok merak edilen Epox karşılaştırması yok yada ben göremedim. Birde 1,3 numaralı slotlar yerine 1,2'nin max performans göstermesi ilginç. İşe size incelemeden bir kesit.

"   Digital bağlantı için kartın içinden çıkan bu SPDIF çıkışını kullanıyoruz. Kasanızdaki boş slotlardan birine parçayı takıyorsunuz. Kablosu ise anakarta bağlanıyor. ... Bu çıkışı Dolby Digital dekoderli bir sisteme bağladığınızda -DTT 3500 gibi- DVDlerin ya da APU tarafından kodlanan oyunların seslerini duyabileceksiniz. ...
    MX'in performansına dönersek, 800x600 32Bit seçeneğinin bu kart için ideal olduğunu söyleyebiliriz. Tabii en iyi sonuç çift bellek kullanılarak alınıyor. MX 400 ler daha iyi sonuç verse de bu performans ile nforce entegre çözümler içinde grafik performansı en iyi anakart oluyor. 2D görüntü kalitesinin de GTS'den daha iyi olduğunu söylemiştim."

Diğer yönleri ile bazı sorularınıza cevap bulabileceğiniz bir inceleme. Ziyaret etmenizde fayda var.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim