Anlık Bildirim

MSI MegaStick1 MP3/FM Radio/USB 128 Mb Sürücü İncelemesi

Msi'ın dünyada yeni yeni duyulmaya başlayan bu yeni ürünün Türkiye'de şimdiden satışta olması ilginç. Ürün aslında oldukça güzel bir mantık üzerine kurulu. Normalde bir çok kişi USB üzerinden taşınabilir depolama alanı kullanmakta Msi'ın yaptığı ise bir Mp3 Player'ı o boyutlara indirgeyerek bir çok fonksiyonu bir araya getirmesi. Bu sayede hem verilerinizi taşırken taşıma esnasında radyo veya Mp3 dinleyebilir kalan kısım ile ses kaydı yapabilirsiniz.

Msi'ın Mega Stick'in belli dez avantajları ise 128 Mb gibi sabit kapasitesi ve yazılımsal olarak eksiklikleri. Belki Msi ilerde 256 Mb'a ürünü tahmini 30$'lık bir artırımla çekebilir, yazılımsal sorunsa güncellemeler ile zaten çözülecek şeyler. Msi'ın bu ilk denemesi olarak çok başarılı olan ürünü ülkemizde Mavi Bilgisayar'da 114$'dan satılmakta.

Ürünün Pcstats'daki incelemesinde kulaklıklar ve tüm cihaz yeterli bulunmuş. Sadece tek AAA pil ile çalışıyor olması standart boyutları ise anahtarlıktan biraz irice 95.7 x 31 x 18.9 mm. Ağırlığı daha iyi pilsiz sadece 29 gr iken pille 40 gr kadar oluyor. MP3 / WMA desteği radyodan kayıt gibi özelliklerinin yanında bir microfon girişi birde kulaklık çıkışı var.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim