Anlık Bildirim

MSI özelleştirilmiş detaylara sahip iki yeni GeForce 9600GT hazırladı

MSI özelleştirilmiş detaylara sahip iki yeni GeForce 9600GT hazırladı

Yüksek performans segmentinde 55nm üretim teknolojisine sahip GT200b tabanlı ekran kartları merakla beklenen Nvidia cephesinden orta segmente yönelik olarak iki yeni model haberi firmanın önde gelen iş ortaklarından MSI tarafından lanse edildi. Duyurusu yapılan yeni kartlar GeForce 9600GT'yi esas almakla birlikte başta tercih edilen soğutucu olmak üzere özelleştirilmiş bazı detaylara sahip.

MSI'ın N9600GT-2D512 ve N9600GT-2D512-OC kod adlı modelleri firmanın diğer ekran kartlarında olduğu gibi Kırmızı baskılı devre kullanıyor. Nvidia'nın referans tasarımdan farklı olarak GPU için daha büyük bir soğutucu kullanmayı tercih eden MSI'ın yeni kartları yine referans tasarımdan farklı olarak kullanılan soğutucunun da etkisi ile tek değiş çift slot yer kaplamakta.

256-bit bellek veri yolu desteğine ve 512MB GDDR3 belleğe sahip olan yeni kartlar 64x paralel işlem birimiyle geliyor. Saat hızları açısındansa iki modeli grafik işlemci frekansları ayırıyor. Zira OC uzantılı modelin GPU hızı standart modelden 50MHz daha yüksek ve 700MHz'de görev yapıyor. Ayrıca her iki ekran kartının da bellekleri 1400MHz'de çalışıyor.

DirectX 10 ve PCIe 2.0 desteğine sahip olan kartlar, SLI kurulumuna ek olarak CUDA ve PhysX desteği de sunuyor. Çift DVI konnektörüne sahip olan ayrıca yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma da yapabilen modellerin önümüzdeki günlerde kullanıma sunulması beklenirken fiyatları hakkında henüz net bir bilgi olmadığını da belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim