Anlık Bildirim

MSI'dan anakartların divası; Media Live DIVA 5.1

MSI'dan anakartların divası; Media Live DIVA 5.1

Windows 7'de Hybrid Grafik teknolojisine doğal destek sunulmayacağı tartışıladursun, MSI'ın Hybrid Crossfire destekli ve çoklu ortam odaklı yeni anakartı satışa sunuldu. Media Live DIVA 5.1 olarak adlandırılan anakart, HTPC'leri hedef alan grafik ve ses özellikleri ile öne çıkacak gibi görünüyor. AMD'nin 780M + SB700 yonga setini kullanan yeni anakart soket AM2 ve AM2+ formundaki AMD işlemcilerle kullanılabiliyor.

Dört adet DIMM slotu üzerinden 8GB'a kadar DDR-1066MHz bellek desteği sunabilen MSI'ın yeni anakartı, kullanılan yonga seti itibariyle DirectX 10 destekli Radeon HD 3200 IGP'si (entegre grafik işlemci) ile birlikte geliyor. Ayrıca daha yüksek grafik performansı için 128MB kapasiteli SidePort bellek ile desteklenen anakart, entegre grafik yeteneklerinin yanında ses özellikleriyle de öne çıkacak gibi görünüyor.

Realtek tarafından hazırlanan ve 8 kanal yüksek tanımlı ses desteği sunan ALC888 ses yongasıyla donatılan anakart, MS-4140 kodlu, 5 kanal güç amplifikatörü vazifesi gören harici ses kartıyla birlikte geliyor. Ayrıca anakart üzerinde ses uygulamaları için Intersil D2Audio DAE-3 yongasına da yer verilmiş. Blu-ray desteği sunan ve %93 verimliliğe sahip olduğu belirtilen güç amplifikatörünün SNR değeri ise >105dB.

100w ses çıkış gücü sağladığu ifade edilen güç amplifikatörüyle iddialı olan anakart üzerinde Hybrid grafik özelliği için bir adet PCIe x16 ayrıca, amplifikatör vazifesi gören kartın kullanımına tahsis edilen bir adet te PCIe x4 konnektörü yer alıyor. D-Sub,HDMI, S/PDIF giriş/çıkış, ve diğer ses poıtlarına sahip olan MSI'ın Diva'sı, pasif soğutma ve farklı RAID konfigürasyonlarını destekleyen 4x SATA-II konnektörüyle geliyor.

MSI Media Live DIVA 5.1, 10$'lık mail-in-rebate programıyla Newegg üzerinde yaklaşık 180$'a satılmakta.

MSI'dan anakartların divası; Media Live DIVA 5.1

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim