Anlık Bildirim

MSI'dan Dünya'nın İlk Çift Voltaj Artırma Özellikli GT 430 Ekran Kartı

Grafik İşlemci ve Hafıza Voltajı Artırılabilen MSI'ın N430GT Serisi Ekran Kartları ile Kullanıcılar Hız Aşırtmanın Sınırlarını Zorlarken Uygun Fiyata Yüksek Performansa Kavuşacak.

(İstanbul-Türkiye) Anakart ve ekran kartında Dünya çapında tanınan MSI bugün çift voltaj artırma seçeneğine sahip N430GT serisi ekran kartlarını duyurdu. Küçük boyutları ile ev sineması bilgisayarları için (HTPC) ideal olan kart aynı zamanda MSI'ın askeri sınıf konsepti bileşenlerini de kullanıyor. Military Class bileşenlerden SFC (Super Ferrite Choke) ile hız aşartma potansiyeli katlanırken, tamamı katı kapasitörlerden oluşan ekran kartlarının performansı ve dayanıklılığı da üst seviyede. N430GT serisi ekran kartları aynı zamanda NVIDIA PhysiX ve 3D Vision teknolojisiyle yeni nesil ev sineması bilgisayarlarda da ilk tercihi olacak.

Afterburner ile Çift Voltaj Artırımı 

MSI N430GT ekran kartları MSI'a özel Afterburner yazılımı ile GPU çekirdeği ve hafıza voltajı artırımına imkan tanıyor. Böylece kartların performansı %20'ye kadar artırılabiliyor. Afterburner yazılımıyla kullanıcılar aynı zamanda 5 farklı hız aşırma profilini kaydedebiliyorlar. Çoklu ekran kartı konfigürasyonlarını da destekleyen yazılım sayesinde kullanıcılar grafik işlemci sıcaklığıklarını gerçek zamanlı takip ederek ekran kartları üzerinde tam bir hakimiyete sahip oluyorlar. Afterburner sayesinde kullanıcılar bir yandan 3D uygulamalardaki performansı takip ederken diğer yandan grafik işlemci ve hafıza saatlerini değiştirebiliyor. Böylece ihtiyaç olan saat hızlarını ve voltaj ayarları daha kolay bir şekilde yapılabiliyor.

Military Class Bileşenler

MSI N430GT serisi ekran kartlarında kullanılan SFC (Süper Ferrite Choke) boğumlar grafik işlemcisine %30 daha fazla akım verebiliyor. Böylece ekran kartının hız aşırtma potansiyeli artırırken SFC'nin verimli çalışması enerji tüketimini de %10 oranında düşürüyor. Ekran kartının tamamında kullanılan katı kapasitörlerse sistem kararlılığını üst seviyede tutuyor. Buna ek olarak 10 seneye yakın kullanım ömürleriyle de ekran kartının uzun yıllar dayanmasını sağlıyor.

3D Ev Sineması için İdeal Çözüm

3D Stereoscopic HD filmlerin yaygınlaştığı günümüzde MSI N430GT serisi ekran kartları NVIDIA 3D Vision teknolojisi ile 3 boyutlu filmleri salonunuza taşıyor. NVIDIA PhysX teknolojisi ile oyunlarda da gerçekçi fizik efektlerini ortaya koyan MSI N430GT serisi ekran kartları HDMI 1.4a çıkışına sahipler. Böyece kullanıcılar evdeki çevresel ses sitemlerine 7.1 TrueHD ve DTS-HD formatlarında yüksek kaliteli ses aktarımı yapabiliyorlar. Tüm bu özellikleri ile MSI N430GT ekran kartları 3D sinema keyfini salonlarında yaşamak isteyenlerin ilk tercihi haline geliyor.

MSI'dan Dünya'nın İlk Çift Voltaj Artırma Özellikli GT 430 Ekran Kartı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim