Anlık Bildirim

MSI'ın kompakt boyutlu nettop bilgisayarı Wind NetBOX göründü

MSI'ın kompakt boyutlu nettop bilgisayarı Wind NetBOX göründü

MSI'ın merakla beklenen yeni bilgisayarı Wind NetBOX gün ışığına çıktı. Intel'in Atom platformunu temel alan ve nettop segmentinde yer alan bilgisayar, komapkt yapısı ve farklı alanlarda kullanıma olanak tanıyan tasarımı ile öne çıkacak gibi görünüyor. Firmanın önümüzdeki Ocak ayında Las Vegas'da gerçekleştirilecek Tüketici Elektroniği 2009 fuarında tanıtmaya hazırlandığı Wind NetBOX, Eee Box serisinin de rakibi olacak.

MSI'ın 180 x 255 x 19mm boyutlarındaki yeni nettop modeli Intel'in 1.6GHz'de çalışan Atom N270 işlemcisinden güç alıyor. 945GC yonga setli anakarta sahip olan sistemin grafik yükünü DirectX 9 destekli entegre grafik işlemci GMA 950 üstleniyor. 1GB DDR2 bellek ile donatılan sisteme, 1GB'lık ek bellek takviyesi yapılabileceği belirtlirken SO-DIMM bellek kullanıldığının altı çiziliyor.

Depolama ihtiyacının karşılanması için 5400 devir/dakika hızında çalışan 160GB'lık sabit disk ile donatılan Wind NetBOX, entegre ses ve 10/100M ethernet desteğine de sahip. 1 x SATA portu, 1 x Mini PCIe slotu ve 3x USB 2.0 konnektörleriyle gelen bilgisayarda SD/MMC/MS desteği sunan çoklu kart okuyucusu da bulunuyor. Güç tüketiminin 40 watt seviyesinde olduğu bilgisayar, işletim sistemi olarak Windows XP Home veya Linux SUSE ile tercih edilebilecek.

Monitör arkasına monte edilerek yer tasarrufu da sağlayabilen bilgisayar bu avantajı ile internet kafeler, kamu kurum ve kuruluşları, bankalar ve çok bilgisayarlı ofis ortamları için de tercih konusu olabilir. MSI'ın önümüzdeki yılın ilk aylarında kullanıma sunulması beklenen Wind NetBOX modeli için henüz ifade edilen herhangi bir fiyat bilgisi olmadığını da belirtelim.

MSI'ın kompakt boyutlu nettop bilgisayarı Wind NetBOX göründü

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim