Anlık Bildirim

Mushkin XP-650 ; Mushkin'de güç kaynağı üreticileri arasına katıldı

Hız aşırtma potansiyeli oldukça yüksek bellekleri ile bilgisayar kullanıcılarının yakından tanıdıkları Mushkin, güç kaynağı üretimine de başladı. Son yıllarda bilgisayarların artan güç ihtiyaçları ile güç kaynakları da kullanıcıların alırken özen gösterdikleri donanımlar arasına girdiler. Özellikle modern kasaların güç kaynaksız olarak satılmaları, SLI ve Crossfire gibi güç tüketimi yüksek sistemlerin popülerlik kazanmaları pazarın büyümesinde etkin rol oynamakta.

Mushkin'in XP-650 ismini taşıyan güç kaynağı, isminden de anlaşılacağı gibi 650W çıkış gücüne sahip. 4 adet +12V hattında toplamda 44A güç sağlayabilen ürün, Mushkin'in RailFusion ismini verdiği bir teknoloji ile +12V güç hatları arasında ihtiyaca göre güç dağılımı yapabilmekte. 650W güç çıkışı sayesinde Quad SLI, SLI ve Crossfire sistemlerle sorunsuz bir şekilde çalışabileceği belirtilen ürünün SLI ve Crossfire sertifikaları bulunmakta.

Son zamanlarda üst seviye güç kaynaklarında standart halini alan modüler kablo yapısı VersaPlug ismi ile XP-650'de de bulunmakta. Kullanıcıların ihtiyaç duydukça çıkış ekledikleri güç kaynağı sayesinde, kasa içinde hava dolaşımını engelleyen boş gün kablolarının önüne geçilmiş oluyor. 2 adet ısı kontrollü 80mm ışıklı (yeşil renk) fanla soğutulan güç kaynağı, fanların ısı kontrollü olmaları sayesinde sessiz bir şekilde çalışabilmekte.

Çıkış hatlarında +3.3V çıkışında 24A, +5V çıkışında 30A, +12V1 çıkışında 20A, +12V2 çıkışında 20A, +12V3 çıkışında 20A, +12V4 çıkışında 20A, -12V çıkışında 0.5A,ve +5VSB çıkışında 3A güç verebilen XP-650, yurtdışında 240$ civarı bir fiyatla ön siparişe sunulmuş durumda. Ürünün önümüzdeki 1-2 hafta içerisinde firmaların stoklarına girmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim