Anlık Bildirim

Nehalem ve X58 yonga setli anakartlar için ön sipariş başladı

Nehalem ve X58 yonga setli anakartlar için ön sipariş başladı

Intel'in lansmanına artık sayılı günler kalan Nehalem tabanlı yeni nesil Core i7 serisi işlemciler için merak edilen detaylar netlşemeye devam ediyor. Bazı test sonuçlarından sonra Core i7 serisi işlemcilerin ön-sipariş fiyatları da görünmeye başladı. 45nm üretim teknolojisi ile hazırlanan LGA1366 formundaki yeni nesil işlemciler için İngiltere merkezli Overclockers UK (OcUK) ön sipariş almaya başladı. Üstelik Bloomfield çatısı altında kullanıma sunulacak üç yeni işlemciye ek olarak firma ikisi Asus biri de Intel markalı 3 yeni X58 yonga setli anakartın da ön siparişlerine başladı.

Overclockers UK'nin belirlediği ön sipariş fiyatları ise 2.66GHz'de çalışan Core i7 920 için 258.49£, 2.93GHz'de görev yapan Core i7 940 için 469.99£ ve Extreme serisi dahilinde kullanıma sunulacak 3.2GHz'lik Core i7 XE 965 için 822.49£ olduğunu belirtelim. Öte taraftan X58 yonga setli anakartların fiyatlarına ise modellerin üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz. ASUS P6T Deluxe OC Palm Edition , ASUS P6T Deluxe ve Intel Smackover X58 .

Bu arada fiyatların İngiltere'deki ön sipariş fiyatları olduğunu ve Intel'in yeni işlemcilerini adetli alımlarda sırasıyla 284$, 562$ ve 999$'lık lansman fiyatıyla duyurmayı planladığını da bir kez daha hatırlatalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim