Anlık Bildirim

Notebook kullanırken sakatlanmayın, Contour NoteRiser kullanın

Gittikçe artan tek bilgisayar kavramının galibi tahmin edeceğiniz gibi hep notebook'lar oluyor. Buda genelde kolay kullanımdan ziyade taşınabililik kavramı üzerine yoğunlaşan notebook tarzının insanlar üzerinde geri dönüşü çok zor olan hasarlar vermesine neden oluyor. Bu ürünün yaptığı sadece %50'lik sakatlanma kısmını yok ediyor olması. Diğer %50'lik kısım sağlam bir koltuk ve masa.

Her nekadar bana bir şey olmaz desenizde doktorlar uzun vadeli edilinilmiş istatiksel sonuçlarla durumun öyle olmadığını ortaya koyabiliyorlar. İnsan vucudu dik durmak üzere tasarlandığından hep alt tarafta kalan LCD monitöre bakma eğimli durmaya ve yükün kemikler yerine eklemlere binmesine yol açıyor. Bunun sonuda eklemlerin zarar görerek uzun süreli büyük ağrılara yol açması.

Tutacak olarak tabir edebileceğimiz bu alet aslında resimde görüldüğü gibi diz üstü bilgisayarınızı biraz kaldırmaktan başka bir işe yaramıyor. Diğer rakiplerinden avantajı ise katlanarak çok az yer tutar hale gelebildiğin tatile yanınızda götürebilecek olmanız. Ürünün tek kötü yanı fiyatı zira 130$ her kişinin vermek isteyeceği bir rakam değil ama sağlığın yerini hiç bir şey tutmayacağından bu konuda bir yorum yapmak zor.

Teknik bilgileri ise şöyle. Yükseklik 8,89 cm ile 22 cm arasında ayarlanabiliyor. Açı 20° ile 55° ararsında değişiyor. Ağırlığı ise 381 gr. Boyutları bir notebook'dan ufak (30 cm x 27 cm) ve kalınlığı kaptıldığında sadece 0,4 cm. Bu boyutlar ile notebok çantanıza rahatlıkla sığdırabiliyorsunuz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim