Anlık Bildirim

Oppo Pad'in teknik özellikleri ve canlı görüntüsü ortaya çıktı

Çinli üretici Oppo'nun ilk tabletini piyasaya sürmeye hazırlandığı zaten biliniyor. Oppo Pad'in canlı görüntüsü ve teknik özellikleri internete sızdırıldı.      

Oppo Pad'in teknik özellikleri ve canlı görüntüsü ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Oppo'nun tablet ve dizüstü bilgisayar çıkarmayı planladığına dair söylentiler daha önce ortaya çıkmıştı. Çinli üretici henüz bu yönde bir hamle yapmış değil. Ancak şirketin piyasaya sürmeyi planladığı tabletin canlı görüntüsü ve özellikleri internete sızdırıldı.

Yayınlanan görüntü Oppo markalı ilk tabletle ilgili çok az ayrıntı ortaya koysa da en azından çentikli ekrana sahip olmadığını görebiliyoruz. Fotoğrafa ek olarak, cihazın teknik özelliklerini açığa çıkaran birkaç ekran görüntüsü de paylaşıldı.

Oppo Pad'in teknik özellikleri ve canlı görüntüsü ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Oppo Pad özellikleri

İnternete düşen detaylara göre Oppo Pad, Snapdragon 870 yonga setinden güç alacak. Buna 6 GB RAM ve 256 GB depolama alanı eşlik edecek. Tabletin Android 11 tabanlı Color OS 12 yüklü şekilde geleceği de notlar arasında. Ama hepsi bununla sınırlı değil.

Oppo Pad'in teknik özellikleri ve canlı görüntüsü ortaya çıktı

Çinli duyumcu Digital Chat Station, cihazın 2560 × 1600 piksel çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızı sunan 11 inçlik ekranla donatılacağını söyledi. Ayrıca 8.080 mAh bataryaya sahip olacağı bildiriliyor. Oppo Pad, markanın ilk tableti olarak piyasada boy gösterecek.

Kaynakça https://twitter.com/chat_station/status/1458363802399825922 https://www.gsmarena.com/oppo_pad_tablet_specs_live_image-news-51776.php Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim