Anlık Bildirim

OnePlus 10 Pro'nun ilk görüntüleri ortaya çıktı

Duyumcu Steve Hemmerstoffer, OnePlus 10 Pro'nun yüksek kaliteli render görüntülerini yayınladı. Amiral gemisi telefon üç sensörlü oldukça büyük ana kamera ünitesiyle dikkat çekiyor.

OnePlus 10 Pro'nun ilk görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

OnePlus, yeni amiral gemisi akıllı telefonlarını gelecek yılın ilk yarısında tanıtacak. Serinin temel OnePlus 10, OnePlus 10 Pro ve OnePlus 10R olmak üzere üç model içermesi bekleniyor. Ünlü duyumcu Steve Hemmerstoffer (namı diğer @OnLeaks) OnePlus 10 Pro modelinin yüksek kaliteli görüntülerini yayınladı.

Hemmerstoffer mobil sektörün güvenilir bilgi kaynaklarından biri olarak tanınıyor. Dolayısı ile OnePlus 10 Pro'nun bugün bize gösterilen bu tasarımla gelme olasılığı son derece yüksek. Render görüntüler cihazın erken prototipini temel alsa da piyasaya sürülmeden önce bazı değişikliklere uğrayabilir.

OnePlus 10 Pro'nun ilk görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Dev kamera modülü

Görüntüler OnePlus 10 Pro'yu tüm açılardan göstermiyor. Karşımızda ana kamera ünitesinin bulunduğu arka panel var. Çinli şirketin tasarımcıları bu kez yan çerçeveye doğru süzülen oldukça büyük bir kamera modülü kullanmayı tercih etmiş. Üç görüntü sensörü ve bir LED flaş içeren kamera ünitesi arka panelin büyük bir kısmını kaplıyor.

OnePlus 10 Pro'nun teknik özellikleri hakkında henüz hiçbir detay yok. Ancak yüksek yenileme hızına sahip AMOLED ekran, Snapdragon 898 platformu, 12 GB'a kadar RAM, 256 GB'a kadar depolama alanı ve ayrıca Android 12 işletim sistemiyle piyasaya sürülmesini bekleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim