Anlık Bildirim

PhotoVu'dan 22" dijital resim çerçevesi

Her geçen gün gelişen dijital fotoğraf çerçeveleri, şüphesiz yakın gelecekte evlerimizi süsyecek. Gelişen ve fiyatları ucuzlayan LCD(liquid cyrstal display) paneller, monitör ve televizyonların yanı sıra el konsolları, cep bilgisayarları hatta cep telefonlarında bile kullanılmaya başlandı. Bu paneller kullanıldığı bir başka alan ise dijital fotoğraf çerçeveleri. Artık yeni çekilen bütün fotoğrafların neredeyse hepsinin dijital ortama kaydedildiği, eski fotoğraflarında çeşitli yöntemlerle dijital ortamlarda saklandığı günümüzde bu fotoğraflarımızı elektronik çerçevelerde evimizin ve işyerimizin istediğimiz bir köşesinde sevdiklerimizle paylaşmak mümkün.

PhotoVu firması da, dijital çerçeve üreten firmalardan bir tanesi. Firmanın ürettiği dijital çerçeveler, resim görüntülemenin yanında sahip olduğu özelliklerle de dikkat çekiyor. Bu fotoğraf çerçeveleri kendilerine ait bir hafıza içermediğinden, sizin kullanacağınız hafıza arabiriminin kapasitesine göre 100 ile 100.000 resim gösterebilirler. USB arabirimin yanında ürün ayrıca resim kaynağı olarak Apple® iPhoto™ , Google™ Picasa™ , ve RSS yayınlarını kullanabiliyor. Bağlantı arabirimi olarak ise Ethernet veya kablosuz erişim ağını kullanabilmekte.

PhotoVu çerçevelerinin bir başka özelliği ise, hafıza arabirimine yüklediğiniz resimlerin ölçeklendirilmesi, büyütüp küçültülmesi gibi işlemleri kendi otomatik olarak yapması. Fotoğraflarınız ister 1 ister 10mpiksel olsun, her fotoğrafınız PhotoVu ekranına göre ayarlanıp gösteriliyor. Resimleri sergilemek için ise ürünü normal çerçeveler gibi masanızın üstünde veya duvarda konumlandırabileceğiniz gibi, tripod üzerinde de kullanabilir ve VESA standartına uygun bağlantı noktalarına asabilirsiniz.

PhotoVu'dan 22' dijital resim çerçevesi

PhotoVu'nun 4 farklı büyüklükte dijital çerçeveleri bulunuyor. Bunlar sırasıyla 17" Widescreen(yatayda geniş), 19" Standart, 19" Widescreen, 22" Widescreen. Teknolojik olarak birbirinden hiçbir eksiği olmayan çerçevelerin tek farkı çözünürlükleri. Buna ek olarak evinizin veya ofisinizin dekoruna uygun olacak şekilde PhotoVu'nuzun çerçevesini de kendi belirlediğiniz bir şekilde yaptırabiliyorsunuz. Ürünün web adresinde çok çeşitli desen ve renklerde çerçeveler mevcut. Buradan satın almadan önce dijital çerçevenizin nasıl gözüktüğüne bakabilirsiniz. Ürünler tablodaki sırasıyla 899$, 999$, 1099, ve 1299$ 'lık fiyat ile satılmaktalar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim