Anlık Bildirim

Realme Pad, Avrupa pazarına MediaTek yerine Qualcomm Snapdragon 870 işlemciyle geliyor

Realme markasının ilk tablet modeli yakında Avrupa pazarında piyasaya sürülecek. Tabletin Avrupa versiyonunun MediaTek Helio G80 yerine Qualcomm Snapdragon 870 yonga seti ile geleceği bildiriliyor.

Realme Pad, Avrupa pazarına Qualcomm işlemciyle geliyor Tam Boyutta Gör

Realme markası ilk tabletini Eylül ayında Hindistan'da piyasaya sürmüştü. İçeriden edinilen yeni bilgilere bakılırsa cihaz, Avrupa'da MediaTek Helio G80 yerine Qualcomm Snapdragon 870 5G yonga seti ile piyasaya sürülecek.

Realme Pad'in yakında Avrupa pazarında satışa çıkacağını zaten daha önce duymuştuk. Tabletin Avrupa ülkelerinde satışa sunulacak versiyonu Snapdragon 870 5G gibi çok daha iyi bir işlemciyle gelecek. Buna 4 GB RAM eşlik edecek.

Fiyat etiketi de sızdırıldı

Tabletin 64 GB dahili depolama alanıyla sunulacağı bildiriliyor. Ayrıca microSD kart desteği de olacak. MediaTek'li versiyon gibi bu modelde de 2000 x 1200 piksel çözünürlük sunan 10.4 inç LCD ekran ve 18 watt hızlı şarj destekli 7.100 mAh pil göreceğiz.

Realme Pad, Avrupa pazarına Qualcomm işlemciyle geliyor Tam Boyutta Gör

Realme Pad, 8 megapiksel ana kamera ve aynı çözünürlüğe sahip bir selfie kamerası içeriyor. Tabletin Avrupa'ya tek versiyon olarak gelme ihtimali var (daha önce üç farklı konfigürasyonda sunulacağı söylenmişti). Yukarıda bahsi geçen 4/64 GB'lık modelin fiyatı 259 euro civarında olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim