Anlık Bildirim

Redmi K50 serisi hakkında önemli detaylar ortaya çıktı: JBL hoparlör ve 108 MP kamera

Güvenilir bir Çinli kaynak yakında piyasaya sürülecek Redmi K50 serisi hakkında yeni ayrıntılar paylaştı. İşte 2022'nin başlarında resmiyet kazanacak Redmi K50 ailesiyle ilgili son bilgiler.

Redmi K50 serisi hakkında önemli detaylar ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Önümüzdeki aylarda piyasaya sürülmesi planlanan Redmi K50 serisi akıllı telefonlar hakkında bazı detaylar ortaya çıktı. Mobil sektörün güvenilir bilgi kaynaklarından biri olan Digital Chat Station, Weibo sayfasında cihazlar hakkında önemli ayrıntılar paylaştı.

Çinli duyumcuya göre yeni seride Redmi K50, K50 Pro ve K50 Pro+ olmak üzere üç model yer alacak. Ailenin üst düzey temsilcisinin amiral gemisi Qualcomm Snapdragon 898 yonga setiyle güçlendirileceği belirtiliyor. Diğer iki versiyonda ise Snapdragon 888 veya 870 işlemci görebiliriz.

Redmi K50 serisi hakkında önemli detaylar ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

2022'nin başlarında geliyor

Redmi K50'deki ana kamera modülünün 108 megapiksel çözünürlüğe sahip olacağı bildiriliyor. Ayrıca akıllı telefonlar için 67 watt hızlı şarj, JBL imzalı stereo hoparlörler ve 120 Hz AMOLED ekrandan da bahsediliyor. Redmi K50 serisi herhangi bir aksilik olmazsa 2022 yılının başlarında tanıtılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim