Anlık Bildirim

Realme Pad orta sınıf işlemcisiyle Xiaomi Mi Pad 5'e rakip olamayacak

Önümüzdeki ay resmiyet kazanması beklenen Realme Pad'in hangi işlemciyle güçlendirileceği ortaya çıktı. Tablet orta sınıf yonga seti ile Xiaomi Mi Pad 5'e kafa tutamayacak.

Realme Pad'in işlemcisi ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Realme'nin ilk tabletini 9 Eylül'de tanıtması bekleniyor. Lansmana sayılı günler kala cihazın kutusunun canlı görüntüsü internete sızdırıldı. Ayrıca Realme Pad'in MediaTek Helio G80 platformundan güç alacağı ortaya çıktı.

2020'nin başlarında piyasaya sürülen orta sınıf bir işlemciden bahsediyoruz. MediaTek Helio G80 hatırlarsanız Redmi 9, Redmi 9 Prime ve Poco M2 gibi popüler ve uygun fiyatlı akıllı telefonlarda kendine yer bulmuştu.

Realme Pad'in işlemcisi ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Realme Pad özellikleri

Bu bilgi Realme Pad'in Snapdragon 860 ve Snapdragon 870 işlemcilerle donatılmış Xioami Mi Pad 5 serisi tabletlerle rekabet edemeyeceğini ortaya koyuyor. Ancak onlardan daha ucuz bir fiyat etiketi taşıyacağını söyleyebiliriz.

Önümüzdeki ay resmiyet kazanması beklenen tabletin diğer muhtemel özellikleri 10.4 inç AMOLED ekran, 8 megapiksel ön kamera, 12 megapiksel arka kamera ve 7.100 mAh kapasiteli batarya olarak sıralanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim