Anlık Bildirim

Vivo ilk tabletini gelecek yıl piyasaya sürecek

Vivo'nun tablet pazarına adım atmaya hazırlandığı zaten biliniyordu. Şirket CEO'su Hu Baishan, Çin basınına verdiği röportajda bu bilgileri doğrularken cihazın çıkış tarihini de açıkladı.

Vivo'nun ilk tableti ne zaman çıkacak? Tam Boyutta Gör

Daha önce, Vivo'nun tablet pazarına girmeyi planladığını defalarca kez duymuştuk. Sonunda bu bilgi resmi bir ağız tarafından onaylandı. Vivo CEO'su Hu Baishan, Çin basınına verdiği röportajda Vivo tabletlerin yolda olduğunu doğruladı.

Deneyimli yöneticiye göre şirketin ilk tableti 2022'nin ilk yarısında gelecek. Baishan, yaklaşmakta olan cihazın özelliklerini açıklamadı. Ancak 8.040 mAh kapasiteli pil, 6 GB RAM, MediaTek veya Qualcomm işlemciyle geleceği bildiriliyor.

Vivo'nun ilk tableti ne zaman çıkacak? Tam Boyutta Gör

Yeni iPad'lere benzeyecek

Tabletin en yeni iPad'lere benzer bir tasarımla karşımıza çıkma ihtimali oldukça yüksek. Zira internete düşen patent görselleri bu yönde bir beklenti oluşmasına neden oldu.

Cihazın nasıl bir fiyat etiketi taşıyacağı konusunda da henüz bir bilgi yok. Görünüşe bakılırsa Xiaomi Mi Pad 5 ve Honor Tab V7 Pro modelleriyle aynı fiyat segmentinde yer alacak. Vivo haricinde Oppo ve Realme'nin de tablet çıkarmaya hazırlandığını hatırlatalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim