Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Tab A8 (2021), Bluetooth SIG sertifikası aldı: Yakında geliyor

Samsung'un yeni tableti Galaxy Tab A8 (2021) piyasaya sürülmeye bir adım daha yaklaştı. Bir süredir gündemi meşgul eden cihaz Bluetooth SIG kurumu tarafından onaylandı.

Samsung Galaxy Tab A8 (2021) yakında geliyor Tam Boyutta Gör

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un Galaxy Tab A8 (2021) üzerinde çalıştığını daha önce birçok kez duymuştuk. Görünüşe bakılırsa tablet piyasaya sürülmeye bir adım daha yaklaştı.

Cihaz, Bluetooth SIG sertifikasyon kurumunun veri tabanında listelendi. Yayınlanan belgelere göre tablet SM-X205 model numarasına sahip. Bununla birlikte Bluetooth 5.0 modülü ile donatıldığı görülüyor.

Samsung Galaxy Tab A8 (2021) yakında geliyor Tam Boyutta Gör

Neler biliyoruz?

Bluetooth SIG sertifikası ne yazık ki cihazın diğer özellikleri hakkında herhangi bir detay vermiyor. Ancak daha önceki sızıntılara göre Galaxy Tab A8 (2021), 1920 x 1200 piksel çözünürlükte 10.5 inç TFT ekranla gelecek.

Tabletin Unisoc T618 işlemciden güç alması bekleniyor. Buna 3/4 GB RAM ve farklı kapasitelerde depolama seçenekleri eşlik edecek. Cihazda 8 megapiksellik tek ana kamera ve 5 megapiksel ön kamera göreceğiz.

Samsung Galaxy Tab A8 (2021) yakında geliyor Tam Boyutta Gör

Galaxy Tab A8 (2021) için konuşulan diğer özellikler arasında USB-C bağlantı noktası, 3.5 mm kulaklık girişi, Dolby Atmos özellikli hoparlörler, LTE bağlantısı ve 15W şarj destekli 7.040 mAh pil yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim