Anlık Bildirim

Meizu, saat görünümlü bir akıllı bileklik çıkardı: mBlu Smart Band

Meizu yuvarlak ekranıyla daha çok akıllı saati andıran bir akıllı bileklik çıkardı. mBlu Smart Band olarak adlandırılan cihaz 1.1 inç LCD panel ve 10 günlük pil ömrüyle geliyor.

Meizu, saat görünümlü bir akıllı bileklik çıkardı: mBlu Smart Ban Tam Boyutta Gör

Meizu geçtiğimiz Eylül ayında, daha önce Blue Charm olarak bilinen mBlu markasını yeniden canlandıracağını duyurmuştu. Çinli şirket o günden bu yana söz konusu marka altında birkaç yeni ürün piyasaya sürdü. Şimdi bunların arasına bir yenisi katıldı.

mBlu Smart Band görünüm olarak bir akıllı saati andırıyor. Cihazda 240 x 240 piksel çözünürlük sunan 1.1 inç boyutunda yuvarlak bir LCD ekrana yer verilmiş. Ayrıca ekranın oleofobik kaplamalı 2.5D cam ile korunduğunu belirtelim.

Meizu, saat görünümlü bir akıllı bileklik çıkardı: mBlu Smart Ban Tam Boyutta Gör

Akıllı bilekliğin gövdesi 9.95 mm kalınlığında. Ağırlığı ise 53 gram. Bluetooth 5.0 modülü üzerinden akıllı telefona bağlanan Meizu mBlu Smart Band, SMS mesajlarını ve WeChat, QQ, Gmail gibi çeşitli uygulamalardan gelen bildirimleri görüntüleyebiliyor. Kalp atış hızı ölçüm özelliği de zaten beklenildiği üzere var.

Fiyatı da açıklandı

Cihaz yürüyüş, koşu, badminton, dağcılık, bisiklet, futbol, basketbol, masa tenisi ve yoga dahil olmak üzere 11 spor modunu destekliyor. IP68 derecesi sayesinde suya ve toza dayanıklı olan akıllı bilekliği duşta ve havuzda kullanmak mümkün.

Meizu, saat görünümlü bir akıllı bileklik çıkardı: mBlu Smart Ban Tam Boyutta Gör

Meizu mBlu Smart Band, 150 mAh pili sayesinde 10 günlük kullanım süresi sunuyor. Manyetik şarj arabirimi ile iki saatte şarj olabilen akıllı bileklik bugün itibarıyla Çin'de satışa çıktı. Cihaz için belirlenen fiyat etiketi ise 39 dolar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim