Anlık Bildirim

Samsung'tan Wifi Donanımlı Yeni Dijital Fotoğraf Makinası: ST80

ST80’nin Gelişmiş Bağlantı özellikleri sayesinde Fotoğraf ve Video Paylaşımı Kolaylaşıyor...

Tüketici elektroniğinin yenilikçi ve ödüllü pazar lideri Samsung, 14.2 mega-piksel ve point-and-shoot özelliklerine sahip yeni ST80 fotoğraf makinası ile kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Samsung’un hızla genişleyen Wi-Fi donanımlı dijital fotoğraf makinası serisine katılan ST80, Wi-Fi ve Samsung’a ait AllShare™ (DNLA) bağlantı özellikleri ile fotoğraf ve video paylaşımını kolaylaştırarak, arkadaşlarınızın veailenizin görüntülerini yer ve zaman kısıtlaması olmaksızın, anında paylaşabilmenizi sağlıyor.

Samsung Tüketici Elektroniği Direktörü Lemi Paksoy, “İnsanların hareket halindeyken sevdikleri resimleri paylaşabilmelerini sağlamak istedik ve ST80 ile de bunu başardık. Bugün artık her yerden bağlantı kurma imkanı var. Samsung olarak biz de kablosuz bağlantı imkanlarını görüntü dünyasına taşıyarak; müşterilerimizin taleplerine karşılık veren, yenilikçi fotoğraf makinaları geliştirmek için çalışıyoruz. ST80’in yenilikçi ve şık tasarımı da Samsung tasarım mühendislerinin güçlü vizyonlarının bir kanıtı. Günümüzün yaygın bağlantı imkanlarına sahip tüketicisi için bu mükemmel bir dijital görüntüleme çözümü” dedi.

Şık ve Akıllı

ST80’in özgün tasarımı, ilk bakışta dikkat çekiyor. Yeni modelin ince ve yuvarlak tasarımı, 3x optik zoom ve geniş 3.0 inç ekstra dokunmatik ekranıyla son derece çekici bir görünüm sunuyor. Tüketiciye yeni akıllı özellikler de sunan ST80, doğrudan makinenin üzerinde bulunan bir düzenleme aracı olan yeni “Akıllı Kırpma” özelliğine sahip. “Akıllı Kırpma” sayesinde kullanıcılar herhangi bir açıdan veya eğimle çekilmiş fotoğrafları, örneğin pankart ve tabelaları, kırpabiliyor veisterseniz tekrar eski

düzgün haline getirilebiliyor. Yeni model, Samsung’un Akıllı Otomatik Çekim ( Fotoğraf ve Kamera) sahne tanıma teknolojisi sayesinde harika fotoğraflar çekmeyi çok daha kolaylaştırıyor. Akıllı Otomatik Çekim (Fotoğraf ve Kamera), kullanıcının çekim yaptığı o andaki ortamı otomatik olarak algılayarak en iyi sonuçları almasını sağlayan ayarları yapıyor.

ST80 etkileyici 14.2 megapiksel çözünürlüğün yanısıra , HD kalitesinde video kayıt özelliğine de sahip. Saniyede 30 kare ile yüksek kaliteli 720p HD video kaydı yapan ST80’de kullanılan H.264 formatı, MJPEG video formatına göre fazladan 3 milyon defaya varan yeniden kayıt imkanı sağlıyor.

Kablosuz Bağlantı

ST80’in kablosuz bağlantı özelliği, kullanıcıların dijital fotoğraf ve videolarını herhangi bir bilgisayara bağlanmaya gerek olmaksızın internete gönderebilmelerini ve başkalarıyla paylaşabilmelerini sağlıyor. Ortamda bulunan bir Wi-Fi bağlantısından yararlanan tüketiciler, dijital fotoğraf ve videolarını tek tek e-posta adreslerine veya makinenin hafızasında bulunan adreslere toplu halde gönderebiliyor. E-postanın yanı sıra Facebook®, Picasa™, YouTube®, Photo Bucket gibi sosyal paylaşım sitelerinedoğrudan ve kolaylıkla yükleme yapılabiliyor.

Samsung’un AllShare™ teknolojisi ST80’in kablosuz bağlantı gücünü daha da artırıyor. AllShare sayesinde kullanıcılar ST80’i evin her yerinden popüler DLNA uyumlu (Digital Living Network Alliance) TV ve dijital fotoğraf çerçevesi gibi elektronik cihazlarla senkronize ederek, iki cihaz arasında kablosuz bağlantı yoluyla içerik paylaşımı yapabilecekler.

Özellikler

ST80

Çözünürlük

14.2 megapiksel

Optik Zoom

3x Optik Zoom

LCD Ekran Boyutu

Clear 3.0” WQVGA Dokunmatik Ekran (230K)

Objektif

Samsung

Video Modu

720p / 30fps / H.264

Boyutlar

92X55.4X18.5mm

Yeni Özellikler

- Wi-Fi Bağlantı

- AllShare (DLNA Destekli)

- Email / Fotoğraf paylaşım sitelerine doğrudan bağlantı

- 3.0” Dokunmatik Ekran LCD

- HD 720p Video

- Akıllı Otomatik Çekim (Fotoğra ve Video)

- Akıllı Kırpma

Piyasa Çıkış Tarihi

Eylül 2010

Fiyat

569TL

* Özellikler ve tasarım bildirime gerek olmaksızın değiştirilebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim