Anlık Bildirim

Scythe Mugen 2 işlemci soğutucusunun yeni revizyonunu satışa sundu

Scythe Mugen 2 işlemci soğutucusunun yeni revizyonunu satışa sundu

Ninja serisi yüksek performanslı işlemci soğutucularıyla tanınan Japonya merkezli donanım üreticisi Scythe, Mugen 2 işlemci soğutucusunun yeni revizyonunu tanıttı. Genel olarak mevcut model ile aynı özellikleri paylaşan yeni revizyon soğutucuki temel farklılık olarak farklı soket yapısına sahip geniş bir işlemci desteği sunan yeni bir CPU montaj kitiyle geliyor olması gösterilmekte..

130 x 100 x 158 mm boyutlarında ve 870 gram ağırlığında olan Mugen 2 yeni revizyon, Bakır tabanlı beş adet ısı borusuna, Bakır yüzeye ve çok sayıda Alüminyum yaprağa sahip. 1400 devir/dakika hızında çalışan ve 26.50dbA gürültü yarattığı açıklanan 120mm çapında fan ile gelen soğutucu, Intel'in LGA775, LGA1156 ve LGA1366, AMD'nin ise Soket 754, 939, AM2, AM2+ ve AM3 işlemcileriyle kullanılabiliyor.

Scythe Mugen 2 işlemci soğutucusunun yeni revizyonunu (Rev. B) 49.80$'lık yurt dışı etiket fiyatı üzerinden satışa sunarken, mevcut revizyona sahip kullanıcıların yeni montaj kitini 7.95$'a satın alabileceklerini açıkladı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim