Anlık Bildirim

Sigma, 18-250 mm f/3.5-6.3 DC OS'ı piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Sigma, 18-250 mm f/3.5-6.3 DC OS'ı piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Nikon, Canon, Sony ve Pentax gibi D-SLR kamera üreticilerinin en yakın partnerlerinden Sigma, mart ayında fotoğrafçılarla buluşturmayı planladığı 18-250 mm'lik zum objektifini anons etti.

Özellikle APS-C boyutlu sensör barındıran D-SLR kameralar için geliştirilen objektif, 45 cm minimum odaklama mesafesi ve 1:3.4 büyütme oranı sunuyor. Firma, fotoğraflardaki bozulmaların önüne belli ölçüde önüne geçebilmek için objektifte 4 SLD (Special low dispertion) ve 3 APS (Aspherical) elementi kullanmış. 18 mm'de diyaframı 3.5'a kadar; 250 mm'de ise 6.3'e kadar açabiliyoruz.

Sık sık objektif değiştirmekten hoşlanmayan fotoğrafçıların ilgi göstereceğini düşündüğümüz Sigma 18-250 mm, optik stabilizasyon sistemi ve HSM (Hyper Sonic Motor) teknolojileriyle ön plana çıkıyor. HSM, kullanıcılara sessiz olduğu kadar hızlı odaklama imkanı tanırken, stabilizasyon sistemi fotoğraflardaki istenmeyen bulanıklıkların önüne geçiyor. Sigma'nın girişimi öncelikle Pentax ve Sony kullanıcılarını sevindirecek gibi. Zira her iki firma ürettikleri kameraların gövdelerinde bu sistemi kullanıyor. Bu da fotoğrafçıların korkulu rüyası titreşimlere karşı ekstra önlem anlamına gelebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim