Anlık Bildirim

Şık, Ultra Taşınabilir, Uzun Süre Çalışan Notebook: Fujitsu LifeBook P Serisi

Bu notebook şimdiye kadar piyasaya sürülenlerden farklı çünkü bir yandan tüm gücünü ve yeteneklerini korurken diğer yandan ufak ve uzun pil ömrüne sahip. Taşınabilirlik artık dizüstü bilgisayarlarında çok önemli. Herkes ağır ve hantal bir notebook yerine ufak ve tüm yeteneklere sahip ayrıca aynı fiyat seviyesinde bir dizüstü bilgisayar arıyor. Bu yüzden 27 cm genişliğinde, 17.8 cm derinliğinde, 4 cm yükseliğinde ve sadece 1.2 Kg. Bunun yanında DVD/CD-RW bile mevcut. Yanında 800 Mhz Transmeta 5800 işlemcisi ve 128 Mb Ram (Max 256), 20 Gb Harddisk, dahili Ethernet, Modem, Firewire ve Usb çıkışları mevcut.

Pil ömrü ise çok ilginç. Normal pili ile 3,5 saat çalışabilen notebook yüksek kapasiteli pili ile 7 saat dayanabilmekte. Güçlendirilmiş pil ve DVD/CD-RW yerine ikinci pil ile bu çalışma ömrü 14,5 saat gibi inanılmaz bir rakama ulaşmakta.

ZDnet'in yaptığı bir yazı bu notebook hakkındaki görüşlerinizi daha net şekillenmesine neden olabilecektir. Daha fazla bilgi için Fujitsu LifeBook P Series sitesine bakabilirsiniz.

Unutmadan yukardaki özelliklerle bu Notebook sadece 1499$.

Ekranı 10.9" SXGA TFT 15:9 yani "wide" standartında. Bu sayede rahatça DVD seyretme keyfi sunabiliyor. Çıkabildiği maksimum çözünürlük 1280x768 oldukça yeterli. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim