Anlık Bildirim

SiS Xabre II: Özellikleri ve çıkış tarihi belli oldu

Chip.de, SIS'in kendilerine yollamış olduğu Xabre II hakkındaki bazı bilgileri web sitelerinde yayınladı.

CeBIT'te yeterli açıklama yapılmayan Xabre II'nin, bu belgelerle beraber çıkış tarihi belli oldu: Haziran ayı !

Xabre II'ler oldukça iddialı özelliklere sahipler. İki modelden oluşan Xabre II'ler bu sefer gerçekten iddialı olabilirler.

Tabloda da görebileceğiniz gibi Xabre II, 8 bilgi akış hattına, 500 MHz gibi yüksek bir çekirdek hızına, ve 750 (375) MHz'lik DDR II belleklere ve tam DirectX 9 desteğine sahip.

Bu özellikler CeBIT'te Jason Woo tarafından söylenen "The target of XabreII is to be the top performer at the time of its release." (Xabre II ailesini hedefi çıktığı anda en yüksek performans veren platform olmaktır !) sözleri bir anlamda (!) doğrular nitelikte. Tabii biraz iddialı olan bu sözlerin pazarın orta seviyesi için söylendiğine kuşku yok.

Xabre Gamer's da yayınlanan bu röportajda  daha başka ilginç bilgilerde aktarılmış: N-Patches, 4xSupersampling, HDM desteği gibi. Eğer bir göz atmak isterseniz http://xabregamers.dgwh.com/modules/nsections/index.php?op=viewarticle&artid=13 adresinden bu röportaja ulaşabilirsiniz.

SIS 340 ve SIS 341'den oluşan Xabre II'ler model numarası büyük olan küçük model. SIS 341, SIS 340'dan farklı olarak sadece 4 veri akış hattına sahip. 85 milyon transistöre sahip olacak Xabre II'lerin tape-out aşamasını geçtiği ve Temmuz ayından itibaren yaklaşık 200€ civarında bir fiyattan piyasaya sürüleceği söylenmiş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim