Anlık Bildirim

Siyah İnci: Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer Platinum

Donanımlarınıda yazılımları gibi güncellemeyi seven Microsoft, kablosuz klavye ve farelerine Ekim ayında Wireless IntelliMouse Explorer Platinum'u ile Natural Multimedia Klavye'yi de ekleyecek.

Yeni Wireless IntelliMouse Explorer Platinum siyah deri dokulu da dahil olmak üzere 4 farklı renk seçeneği içerecek ve Logitech MX700'ler gibi mevcut Microsoft farelerden daha ergonomik bir tasarım ile gelecek. Resmi ürün duyurusu henüz yapılmamasına rağmen farenin diğer radyo dalgalı cihazlarla girişimi (karışmasını) önleyen bir koruma mekanizması da içermesi bekleniyor.

Siyah İnci: Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer Platinum

Sol tarafta büyütülmüş olarak görülen Wireless IntelliMouse Explorer Platinum siyah deri dokulu ve Avrupa satış fiyatı diğer modellerden farklı olarak 79.95 € olacak. Düz siyah da dahil olmak üzere diğer modeller de 69.95 € fiyata sahip olacak. Microsoft farelere 5 yıllık garanti veriyor.

Siyah İnci: Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer Platinum

Bu farelere uygun olarak Microsoft mevcut Natural Multimedia klavye serisine siyah/gri antrasit renkli modeli de ekleyecek. Mevcut Multimedia'lardan bir farkı olmayan bu klavye ise 59.95€ fiyat ve 3 yıl garanti ile Kasım ayı gibi piyasa da olacak. Bu modelin büyük bir ihtimalle kablosuz versiyonu da daha sonra çıkacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim