Anlık Bildirim

Sony Ericsson S001; 8.1 MP kameralı özel telefon

Sony Ericsson S001; 8.1 MP kameralı özel telefon

Sony Ericsson, bilindiği üzere küresel pazarın yanısıra Japonya'ya özel cep telefonları da ihraç etmekte. Üretici, bir kaç gün önce ''S001'' kod adlı cep telefonunu Japonya'da piyasaya sürdü.

Cyber-shot ailesinin genç üyesi alışılmışın dışında tasarımı ve büyük ekranıyla dikkatleri üzerinde topluyor. Telefonda 3.3 inç boyutunda ve 480x854 piksel çözünürlüğünde ekrana yer verilmiş. Ekran, TFT'ye oranla daha düşük enerji harcayan OLED teknolojisini kullanmakta. Yüksek ekran çözünürlüğü özellikle filmler için ideal görünüyor. Ek olarak telefonun dahili tv alıcısı içerdiğini de hatırlatalım.

Kızaklı telefonda, 8.1 MP kamera bulunuyor. Kameraya otomatik odaklama, yüz algılama özelliği, flaş ve lensin tozlara, darbelere karşı korunması maksadıyla sürgülü kapak eşlik ediyor. GPS desteğine de sahip S001 siyah, pembe ve yeşil renk seçenekleriyle satılmakta. Sony Ericsson'un bu tür modellerini neden Avrupa pazarlara sunmadığı ise pek çok kişinin aklında soru işaretleri bırakmıyor değil. Yorumu tamamen sizlere bırakıyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
50652 kez okundu.
9 kişi, toplam 13 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim