Anlık Bildirim

Sony PSP için çoklu ortam genişleme aksesuarları

Sony PSP için kolay yoldan video hazırlama ; Hori Memory Stick PRO Duo Video Recorder

Sony PSP, oldukça iyi grafikler sunabilen güçlü bir taşınabilir oyun konsolu olmasının yanında video oynatma, resim görüntüleme, müzik çalma gibi çoklu ortam kabiliyetleride içermekte. Sony'nin konsolun çıkışının hemen ardından piyasaya UMD filmler sürmesinin ardından konsolun video oynatım yetenekleri en az gelişmiş grafiklerde oyunlar sunabilmesi kadar konuşulur oldu.

PSP'de kullanıcılar sadece UMD filmlerle sınırlı değiller, dilerlerse Memory Stick'e yükleyecekleri MPEG4 kodlamasına sahip filmleri konsolarından izleyebiliyorlar. Oyun konsolları için aksesuarlar üreten Japonya bazlı Hori, PSP'niz için kolay bir şekilde film hazırlamanızı sağlayan, Memory Stick PRO Duo Video Recorder isimli bir cihazı piyasaya sunmuş durumda.

1GB lık Memory Stick hafıza kartına kalitesine göre 150 dakika ile 1070 dakika arası video kaydı yapabilen cihaz, en yüksek kalitede 320x240 piksel 30 kare/sn 768kbps görüntü ve 128kbps Stereo ses kaydı yapabiliyor. Tamamen bilgisayar bağımsız çalışan cihazı televizyona ve ya video kameraya bağlayarak kullanmak münkün.

Dilerseniz bilgisayarınızın TV çıkışını kullanarak siz diğer işlerle uğraşırken , normal encode işlemine nazaran uzun sürecek olsada hiç performans kaybı yaşamadan bu cihaz sayesinde PSP'niz için video kayıtları oluşturabilirsiniz. Ürün şu an için sadece yurtdışında satılmakta ve satış fiyatı 105$

NYKO Theater Experience ile Film zevkinizi ve şarjınızı 2 ye Katlayın

PSP'niz ile film izlerken eğer yakınlarınızda cihazı koyabileceğiniz bir masa ve ya benzeri bir yer varsa PSP'nizi elinizde tutmaktan kurtuluyorsunuz fakat bu seferde cihazın güvenli ve dik bir şekilde kalması sorun yaratabilir ve ya kulaklık gerektirmeyen bir ortamda sesleri direk hoparlörlerden duymak isteyebilirsiniz.

NYKO Theater Exprerience, PSP için dizayn edilmiş bir genişleme aksesuarı. Aliminyum koruyucu bir kutu olarakta görev yapan ürün, PSP için ek batarya, stereo hoparlör ve çift kulaklık çıkışı genişlemeleri saplıyor.

Cihazı güvenli bir şekilde taşımanızı sağlayan NYKO Theater Exprerience, içerisindeki şarj edilebilir ek batarya sayesinde pil ömrünü 2 katına çıkartıyor. Böylece uzun süreli yolculuklarda kesintisiz film izlemeye devam edebilirsiniz. Yurtdışında 80$ ücretle satılmakta olan NYKO Theater Exprerience, PSP'si ile film izlemekten hoşlananların sahip olmak isteyebilecekleri bir ürün.

PSP Stereo Station ; Müzik dinlerken ek ses gücü isteyenler için

NYKO Theater Exprerience, da olduğu gibi PSP'niz için stereo hoparlör genişlemesi sunan set, özellikle güçlü ses çıkışı ve bass üstüne yoğunlaşmış. PSP'niz için aynı zamanda boyutu ayarlanabilen stand görevide görmekte özellikle film izlerken oldukça yararlı.

Cihaz, enerjisini PSP'nin bataryasından, şarj adaptöründen ve ya ek olarak alınabilecek pilden sağlayabiliyor. Eğer çevremizde priz yoksa hoparlörleri ek bir bataryayla beslemek oldukça mantıklı zira çekecekleri güç PSP'nin şarj süresini oldukça azaltacaktır.

Ürünün yurtdışı satış fiyatı 60$ ile 70$ arasında değişmekte.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim