Anlık Bildirim

Sony VAIO'lar Türkiye'de çeşitleniyor

Empati Bilişim'in Türkiye getirdiği Sony VAIO dizüstü bilgisayarlar yeni 2 modelin katılımıyla profesyonellerden giriş seviyesi kullanıcılara kadar hitap eder hale geldi.

Yeni iki modelden ilki PCG-GRV550. PCG-GRV550'i pazardaki diğer dizüstü bilgisayarlardan ayıran çok önemli bir özelliği var: 16.1" ekran büyüklüğü. 17" büyüklüğündeki CRT monitörlerle aynı hatta çok az daha fazla izleme alanı sunan PCG-GRV550, bu alanda rakipsiz. Diğer özellikleriyse diğer üst düzey dizüstülerle aynı: Pentium 4 Mobile 2.4 Ghz, 512 MB DDR, 30 GB hard disk, ATI MOBILITY RADEON 7500-C 32 MB DDR SDRAM, 16X CDRW/12X DVDROM/24X CDROM Kombo sürücü, V90 modem, Ethernet, USB, Firewire, Sony patentli Memory stick, monitör ve TV OUT terminalleri, 3,5 saat batarya ömrü ve 3.6 kg. ağırlık.

İşletim sistemi Windows XP Home ve Word XP sisteme yüklü olarak geliyor. Ayrıca Sony'nin zengin yazılım paketi (Adobe Premiere LE, Adobe. Photoshop. Elements, Sony MovieShaker, Sony PictureGear Studio, Sony SonicStage, vb.) de yine bu dizüstü modelinde yerini almış.

Türkiye fiyatı 2990 $ (+KDV) olan PCG-GRV550'nin, fiyatı biraz yüksek. Ayrıca bu fiyata göre biraz küçük olan hard disk boyutu ve kablosuz bir çözümün yer almaması bir dezavantaj.Öte yandan mor renkli öğelerle süslenen sistemin görünüşü özelliklerine bakmaksızın insanı kendine hayran bırakıyor.

Diğer model ise daha uygun fiyata sahip bir çözüm. Sony PCG-NV100 ağabeyinin aksine Pentium 4 Mobile 1.7 Ghz, 512 MB DDR, 30 GB hard disk, 15" TFT, 16X CDRW/8X DVDROM/24X CDROM Kombo sürücü, bütünleşik 1.44MB Floppy, Sony patentli Memory stick, Wireless LAN, monitör ve TV OUT terminalleri, 2 saat batarya ömrü ve 3.7 kg. ağırlığa sahip.

Sony VAIO'lar Türkiye'de çeşitleniyor

PCG-NV100 bütün bunları 1990 $ (+KDV- Türkiye fiyatı) gibi bir fiyata sunuyor. Özellikle Wireless LAN'ın bulunması oldukça iyi. Biraz ağır olan dizüstü, Sony'nin yazılım paketi, Windows XP Home ve Word XP yüklü olarak geliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim