Anlık Bildirim

Sony'den PSP için hepsi bir arada çoklu ortam çözümü PSP Media Manager

Sony, popüler taşınabilir oyun konsolu PSP için, kullanıcıların çoklu ortam dosyalarını yönetmelerini, format dönüşümleri yapamalarını ve cihaza yüklemelerini kolaylaştıran PSP Media Manager yazılımını 20$ fiyat etiketiyle satışa sundu. PSP Media Manager ile kullanıcılar değişik formatlardaki video, müzik ve resim dosyalarını PSP ile uyumlu hale getirerek cihaza yükleyebiliyorlar. Sürükle bırak tarzı kolay bir kullanımı olan program ayrıca podcast ve video blog tarzı sürekli yayınları PSP için uygun hale getirebiliyor.

 

Resimlerin büyük halleri için üzerlerine tıklayınız

Program sayesinde ayrıca, oyunlardaki kayıt dosyalarınızında yedeklerini alabiliyorsunuz. Program .mp4, .avi, .mpg, .mov, .wmv, .mp3, .wav, .wma, .ogg, ve .m4a formatlarındaki çoklu ortam dosyalarını .jpg, .bmp, .gif, .png, ve .tif resim formatlarını tanıyıp PSP için uygun hale getirebilmekte. Ayrıca kullanıcıya dönüşümler esnasında kalite ayarları seçebilme imkanı vererek en yüksek kalite veya en düşük boyut ayarlamasına olanak vermekte.

Sony, kısa sürede milyonlarca satan ve oldukça popüler olan taşınabilir oyun konsolu PSP'yi Frimware 2.0 güncellemesi ile bir Internet gezgine çevirirken bu tip bir yazılımlada kullanıcıların bütün çoklu ortam dosyalarını taşıyabilecekleri ve yönetebilecekleri bir medya oynatıcıya çeviriyor. Eğer bir PSP sahibiyseniz ve üçüncü parti olgunlaşmamış yazılımlarla uğraşmaktan sıkıldıysanız Sony'nin PSP Media Manager'ına bir göz atmalısınız.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim