Anlık Bildirim

Su/sıvı soğutmasında özel sıvılardan FluidXP incelemesi

Su soğutmalarında en önemli maddelerden birisi olan sıvı kısım şimdiye kadar hep su olmakla kalmıştı şimdi ise artık su yerine kullanabileceğiniz başka bir madde var. FluidXP adı altında satılan ürün elektriksel iletkenliği sıfır öyleki testi yapan kişinin işlemci bloğunda olan kaçak nedeniyle anakart tamamen bu sıvı içersinde kalmış ama hala çalışmaya bile devam ediyormuş.

Ayrıca içinde yosun bakteri yada garip organik canlıların yaşamayacağına dair 3 yıl garantisi var ki her altı ayda bir çamaşır suyu koyan ve temizleme yapan su soğutmacılardan çok daha rahat ve kullanılabilir, raf ömrü 5 yıl olduğundan çalışan sisteme 3 yıl garanti vermeleri çok normal. Ayrıca ısısal iletkenliğide sudan çok daha iyi daha çok ısıyı çekip daha çok soğutabiliyor.

Ayrıca distile su kullanmayanların karşılaştığı metal aşındırıcı da değil yani ne asit nede baz ve içinde metal bileşenleri bulunmadığı için birikmede yapmamakta. Yani tam isteyeceğimiz bir ürün fakat fiyatı şimdilik biraz pahalı. Mesela 4 litreye yakın miktarının satış fiyatı 99$, ama eğer 1 litre yeter diyorsanız 49$'ada alabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim