Anlık Bildirim

SUN ve ODTÜ Bilgisayar Topluluğu işbirliği ile Üniversite Öğrencileri Arası Programlama Yarışması !

VI. ODTÜ Bilgisayar Topluluğu Üniversite Öğrencileri Arası Programlama Yarışması için başvurular 1 Mart’ta başladı. Sun Microsystems'ın da sponsor olarak destek verdiği 25 Nisan 2004’te ODTÜ’de gerçekleştirilecek yarışma için son başvuru tarihi 15 Nisan 2004. Eğlenirken öğrenmenin ve bilgiyi ödüllendirmenin de hedeflendiği yarışmanın, bu yıl 6.sı düzenleniyor.

http://www.cclub.metu.edu.tr adresindeki yarışma sayfasında yayınlanan ön eleme sorularının değerlendirilmesi sonucunda seçilecek finalistler, ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği laboratuarlarında toplam 6-7 saat sürecek ve aynı gün içinde değerlendirmesi tamamlanacak olan finale katılmaya hak kazanacaklar. Üstelik başvuruda bulunmak için tüm sorulara çözüm bulma zorunluluğu da yok. Finalin ardından düzenlenecek törende ilk üçe girenlere verilecek ödüllerin yanı sıra İnternet'te ön eleme soruları ile beraber yayınlanan özel ödüllü soruya en iyi cevabı yollayan bir kişi de özel ödül almaya hak kazanacak. Ayrıca tüm finalistlere de sürpriz hediyeler verilecek. Ankara dışından finale katılmaya hak kazanan yarışmacılar, ODTÜ'de konaklayabilecekler.

Eğer sizde programcılıkla uğraşan bir üniversite öğrencisiyseniz bu yarışmaya katılarak hem kendinizi sınayın yeni deneyimler kazanın hem de güzel hediyeleri kazanma şansı yakalayın. Unutmayın bu tarz başarılar üniversite sonrası iyi birer referans olmaktadır : )

  • Kimler katılabilir ?
    T.C. sınırları içindeki bir üniversitede lisans öğrencisi olan herkes
     
  • Başvuru tarihleri nedir ?
    1 Mart 2004 - 15 Nisan 2004
     
  • Final tarihi nedir ?
    25 Nisan 2004
     
  • Yarışma ile ilgili linkler nedir ? Ayrıntılı bilgi nereden alabilirim ?
    http://www.cclub.metu.edu.tr ve  http://yarisma.cclub.metu.edu.tr 
     
  • Neler kazanabilirsiniz ?
    Avuç içi bilgisayar, Jukebox (20 GB, FM Recorder, USB 2.0), Dijital Fotoğraf Makinesi (2608x1952 pixel, 3x optik, 7x digital zoom) ve Dijital Fotoğraf Makinesi (1632x1232 pixel, 3X Advanced Digital zoom)
     
  • Sponsor bilgisi ?
    http://www.tr.sun.com
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim