Anlık Bildirim

Thermalright'ın Ultra-120 True Copper soğutucusu kullanıma sunuluyor

Thermalright'ın Ultra-120 True Copper soğutucusu kullanıma sunuluyor

İşlemci ve ekran kartları için hazırladığı performans odaklı soğutucular ile dikkat çeken Thermalright, bir süredir merakla beklenen Ultra-120 True Copper modelinin satışına bu ay içerisinde başlayabilir. Bakır kullanılarak hazılanan ve 1.9 Kg ağırlığında olacağı ifade edilen işlemci soğutucusunun limitli sayıda üretileceği ve sadece 2000 kullanıcının sahip olabileceği bildiriliyor.

Yüksek kalitede Bakır materyalin kullanıldığı soğutucu, hızlı ısı transferi için 6mm kalınlığında, 6 adet ısı aktarım borusuyla birlikte geliyor. 133 x 156 x 38 mm boyutlarında olan Ultra-120 True Copper, 52 adet bakır yaprakla donatılmış durumda. Pasif olarak kullanılabilecek soğutucu ihtyaçlara göre veya tercih durumunda 120mm'lik fan ile de desteklenebilecek.

Yeni geliştirilen termal pastayla kullanıma sunulacak olan Thermalright Ultra-120 True Copper, Intel'in LGA 775, AMD'nin soket AM2 ve AM2+ formundaki işlemcileriyle kullanılabilecek. Öte yandan soğutucu opsiyonel olarak Intel'in Nehalem tabanlı Core i7 serisini de serinletebilecek. Özellikle çok çekirdekli işlemciler için tasarlanan Ultra-120 True Copper modelinin 100-110$'lık yurt dışı satış fiyatına sahip olması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim