Anlık Bildirim

Thermaltake SubZero4G İncelemesi

Soğutucu ürünlerinde yeni bir devrim yaratacak olan SubZero4G'nin Pentium 4 için olan versiyonunun ilk incelemesi nette yayınlandı. Bu ürün entegre bir peltier, onun gücünü sağlacayacak olan ve ısıya göre otomatik olarak gücünü ayarlayan Pci kartı ve birde üç renkli kasa fanı ile geliyor. Pci kartı aslında burda gerçekten anakartla alakası olmayan ve sadece yuvaya takılan tutunan bir aletten başka birşey değil. Esas yaptığı görev peltier ünitesine gerek olan aşırı gücü kasa dışından takılan harici enerji kablosu sayesinde vermek ve farklı ısı seviyelerine göre peltier'in ve soğutucunun üzerindeki fanın gücünü ayarlamak.

Sonuçta üç farklı seviyede peltier çalışmakta bunlar 4w, 15w ve 73watt değerleri. Soğutucunun üzerindeki fanda en yüksek hızda 4800 devir/dakika'da dönen ve hız aralığı içersinde 21dBA ile 35 dBA arasında ses çıkartan 70 mm'lik düşük güçlü bir fan. Zaten sistem aslında sınırların ötesinde gezen soğutma performansları yakalamak yerine sessizlik ile yüksek performansı birleştirilmek için imal edilmiş.

Fiyatı 150$ gibi inanılmaz bir rakama ulaşırken maliyeti arttıran çok nokta olduğu göz önüne alındığında çokta fazla değil. Diğer yandan performansı ise işlemciye en çok yüklenildiğinde bile aşırı gürültülü çalışan Spark 7'den 5 C daha iyi. Bu gerçekten inanılmaz bir rakam. Peltier entegreli yeni bir güç kaynağı gerektirmeyen en yüksek performası veren ve diğer tüm çözümlerden daha sessiz olan bu sistem paranın alabileceği kesinlikle en iyi soğutma sistemi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim