Anlık Bildirim

Thunderbird Geyiği

 Yeni editörlerimizden M.Güren ile sohbet ediyorduk işte sohbetimizden bir kesit;

M.Güren :Tbird ün gelish tarihi belli oldu mu ?

Ben : Yurtdışında tam olarak satılmıyor herhalde orayı doyurmadan buraya gelmez.

M.Güren :Ben Tbird'ün halen Türkiye'ye gelmemesinin sebebini bir tahmin yürüterek buldum.

   Getiren firma elindeki Athlon'ları bitiremediği için, ve Tbird geldikten sonra da fiyat indirimi yapmak zorunda kalıp zarara gireceğini bildiği için , bir an önce , kampanyalarla, elindeki stoğu bitirmeye çalışıyor. Bu sırada da dünyada fiyatlar düşüyor. Bundan yararlanıp düşük fiyattan Athlon alıp eski yani yüksek fiyattan bayilere bunu satıyor olabilir ?!. Onlar da kullanıcıya tabi...

   Bu tabi AMD'nin de politikası olabilir ellerindeki stokları potansiyeli yüksek ama esasında tam gelişmemiş ülkelere satıyorlardır, ya da almaya mecbur bırakıyorlardır yani bizim gibi ülkelere.

Ben : Athlon'u Türkiye'ye getiren firmayı oldukça iyi tanırım ve başkanı bu sektörün sayılı iyi insanlarından biridir. Fakat bence zaten elde olan mal bitmeden yenisi sipariş edilmez. Eğer ki sektörde rekabet olur çokluk olur.

   O zaman birisinin malı bitmeden diğeri yeni malı getirir. İşte tam rekabet yaşanır ama herhalde buda Türkiye'de bazı firmaların akılları değişmeden olmaz. Çünkü zamanında Türkiye'ye 3-4 tane Amd ithalatçısı varken şimdi sadece 1 tane kaldı. Bence zaten ellerinde ki cpu'ları bitirmemişlerdir. Bu arada kendilerine e-mail ile ulaştım Thunderbird'lerin geliş tarihi temmuz sonu olduğunu öğrendim. Onuda sol taraftaki kolona yerleştirdim. Ama inanın sizin dediğiniz gibi düşünen o kadar çok firma var ki inanamazınız.

Güncelleme !
M.Güren : Valla ben bu konularda bir tek Leadtek TR'ye güveniyorum....

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim