Anlık Bildirim

Toshiba Pocket PC e310, İnce ve Hafif

Pocket Pc'lerde yeni bir katagori oluşturabilecek kadar yeni bir çağı Toshiba başlattı. Yeni Pocket PC (PPC) sadece 131 gr , 1 cm kalınlığında ve sadece 12,5 cm uzunluğunda. Örnek vermek gerekirse Compaq iPaq 181 gr, daha geniş ve daha kalın. Toshiba'nın bu modeli ince ve hafif olduğu gibi aynı zamanda dahada ucuz. Tavsiye edilen fiyatı 399$ fakat şimdiden 365$'a bulabilmek mümkün. Üzerinde Microsoft'un PocketPC 2002 işletim sistemi yüklü ve SD Card slotu mevcut. Diğerlerinden tek eksiği 32 Mb Ram'a sahip olması ve sınırlı genişleme ünitelerine sahip olması.

Ekranı 3,5" yani diğer Pocket PC'lerle hemen hemen aynı boyutta ve aynı çözünürlükte (240x320). Yapılan testlerde yakın sonuçlar vermiş fakat grafik testlerinde çok daha iyi sonuçlar vermiş. Yaklaşık diğerlerinin iki katı kadar. Bunun nedeni ise yeni bir grafik kontrolcüsü kullanması. MediaQ Graphics Controller'ın 256KB ram'ı bile var.

Üzerindeki SD Card slotuna takılan Bluetooth kartı ile kablosuz iletişim mümkün fakat bu seferde veri depolama kartını çıkartmak zorundasınız. Pil ömrü diğerlerine göre biraz daha düşük ama kötü değil.

PocketPC'lerin bugüne kadar Palm'lar tarafından malub edilmesindeki en büyük etkenlerden biri Palm'lara göre hantal olmaları idi. Şimdi Toshiba'nın bu ürünü sayesinde Pocket Pc'ler ince ve hafifliği sevenlere artık hitab edebiliyorlar.

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim