Anlık Bildirim

Trident XP4

Pazartesi günü resmi tanıtımı yapılan Trident XP4, üç farklı modele sahip olacak. En hızlı modeli T3 adını alacak ve GPU 300 MHz bellek ise 700 MHz hızında çalışacak. Bu modelin 100$ civarında bir fiyata sahip olması bekleniyor.

Trident yöneticlerinin verdiği bilgiye göre, ekran kartlarını üretmek üzere bazı firmalarla anlaşılmış fakat Trident bu firmaları kartlar üretilmeden açıklamak istemiyor. Fakat en geç Ekim ayında piyasada olacak kartlarla ilgili firmaların basın bildirilerinin kısa zaman sonra çıkacağını düşünmek yanlış olmaz.

Performans ile ilgili açıklamara baktığımızda küçük kardeş XP4 T2'nin (250/500 MHz - 64 MB RAM) Radeon 9000 PRO'dan %10 ileride olacağı söyleniyor.

XP4 T3'ün ise 128 bit bellek arayüzü ve 128/256 MB desteği ile Radeon 9700'ün %75'ine ve GeForce Ti 4600'ün de %80'ine karşılık gelmesi bekleniyor. Bütün bu verilen değerlerin ne kadar gerçekçi olduğu bir ay içinde ilk örneklerin inceleme için hazır olmasıyla belli olacak. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim