Anlık Bildirim

Walton Chaintech'den 6GB kapasiteli dört yeni DDR3 bellek kiti

Walton Chaintech'den 6GB kapasiteli dört yeni DDR3 bellek kiti

Donanım üreticisi Walton Chaintech, Intel'in Core i7 işlemcileriyle birlikte X58 yonga setli anakartlarda kullanılmak üzere Apogee ve Apogeee GT serisi üç kanal DDR3 bellek kitlerini duyurdu. Walton Chaintech'in hazırladığı dört yeni bellek kitinden üçü Apogee GT, biri ise Apogee serisi dahilinde yer alıyor. Moeline göre çalışma frekansı değişen kitlerin kapasitesi ise 6GB olarak belirlenmiş.

Yeni seri belleklerin en hızlısı 2GHz'de, en yavaşı ise 1333MHz'de görev yapıyor. 2GB'lık 3 bellek modülünden oluşan bellek kitlerinden 2GHz'lik model 1.9v geriliminde CAS9 zamanlamalarıyla geliyor.Hemen altında yer alan ve 1866MHz'de çalışan kit, 1.8v geriliminde CAS8 zamanlamalarıyla görev yapıyor. Onunda altında yer alan Apogee GT serisi yeni kitlerin en yavası ise 1600MHz'de CAS7 zamanlamalaru ve 1.7 geriliminde çalışmakta.

Apogee serisi altında anons edilen ve özellikle kullanılan soğutucusu ile diğer üç modelden ayrılan ve saat hızı daha yavaş olan modeli ise 1333MHz'de çalışıyor ve 1.5v geriliminde CAS7 zamanlamalarıyla geliyor. Isı emicilerle desteklenen yeni bellek kitlerinin önümüzdeki günlerde kullanıma sunulması beklenirken fiyatları hakkında henüz net bir bilgi olmadığını da belirtelim.

Firmanın Apogee GT serisi belleklerini merak edenler 1066MHz'de çalışan DDR2 kitini mercek altına altığımız video incelememize göz atabilirler.

Walton Chaintech'den 6GB kapasiteli dört yeni DDR3 bellek kiti

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim