Anlık Bildirim

Windows Phone 7 emülatörü kırıldı ve yeni görüntüler ortaya çıktı

Microsoft'un yeni mobil işletim sistemi Windows Phone 7'e ait emülatör kırıldı ve yeni görüntüler ortaya çıktı

Microsoft'un yayınladığı Windows Phone Geliştirme Kiti'nin içinde bulunan Windows Phone 7 emülatörü kırıldı. Yayınlanan emülatörde sınırlı erişim imkanı verilirken emülatörün kırılması sonucunda daha fazla fonksiyonlara ulaşılıp test edilebildiği açıklandı.

Yapılan açıklamaya göre emülatörün kırılmasıyla birlikte MIX10'da tanıtımı yapılan özelliklere de erişim sağlandı. Emülatörü kırıp daha önceden erişime kapalı bölümlere girme imkanı bulan Dan Ardelean'ın blog sitesinde yaptığı açıklamada Windows Phone 7'nin dosya gezginine ve çok güzel bir görev yöneticisine sahip olduğunu belirtti.

Windows Phone 7 emülatörünün kırılmasından sonra önceden yüklenmiş olan bazı uygulamalara, sesli (dosya) arama, ve Office uygulamalarına erişimin mümkün olduğu ifade ediliyor. Windows Phone 7 emülatörünü nasıl kırdığını blog sayfasında açıklayan Dan Ardelean gerekli BIN dosyasını da paylaşıma sundu. Windows Phone 7'nin daha yolun başında olmasına rağmen emülatöründen faydalanıp bazı özellikleri test edip deneyebilmenin bir deneyim olacağı söyleniyor.

Windows Phone 7 emülatörünün 10 dakikalık videosu

 

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim