Anlık Bildirim

Winfast GeForce2 MX İncelemesi

 İncelemeyi Turk-Hardware'den Mehmet Güren hazırladı. Ama ne yazık ki elindeki örnekte Twin-view yokmuş . Ayrıca Mehmet elindeki Ge-force ile karşılaştırma sonuçları yayınlanmış hernedense bana sonuçlar pek düzgün gelmedi ama Ge-force 2 Mx'in nasılda alınacak bir ekran kartı olduğunu kanıtlamaya yetiyor.

   "Peki nedir bu TwinView dediğimiz teknoloji ? Bu tıpkı DualHead gibi bir teknolojidir. Bir ekran kartına iki monitör bağlamanızı sağlar. Bu herkese müthiş olanaklar sunar. Bir yandan televizyonda bir programı takip ederken diğer yandan borsa da anlık değişimleri görebilirsiniz. Ya da bir yandan bir DVD filmi , iki monitörü yanyana koyarak sinemaskop dev bir ekrandan seyrediyormuşsunuz gibi seyredebilirsiniz... Oyun oynarken daha büyük bir alanda oynarsanız bu sayede veyahut "

   Şahsen benimde alacağım bir işlemci olan Ge-Force2 Mx işlemcisini içeren ekran akrtı bence bu yönü ile değerlendirmeli. Unutmayın ekran kartı ne markaya ne de başka bir şeye bakar. Üzerindeki işlemciye ve ram'larla alakalıdır. Sonuçta hepsi aynı işlemciyi kullandıklarına göre benim tercihim Ram'ları kaliteli olandan yana olacaktır. Ancak işin garibi sanırım Nvidia 6 ns ile sınırlandırmış gözüküyor onun için en çok overclock edilebilen olacak bunu bulmak için ise elimde tutmam gerekcek ve sanırım bunuda yakında yaparım.

Winfast GeForce2 MX 32MB Ekran Kartı İncele

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim