Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Pad 5'in global versiyonunun fiyat etiketi ortaya çıktı

Xiaomi Mi Pad 5 bu ay uluslararası pazarda boy göstermeye başlayacak. Tabletin çıkışına sayılı günler kala nasıl bir fiyat etiketi taşıyacağı da belli oldu.

Xiaomi Mi Pad 5'in global versiyonunun fiyatı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz Ağustos ayında tanıtılan Xiaomi Mi Pad 5, hali hazırda Çin'de 2.000 yuan (yaklaşık 310 dolar) karşılığında satılıyor. Bu ay uluslararası pazarda boy göstermeye başlayacak tablet çok daha yüksek bir fiyatla karşımıza çıkacak.

Belarus'ta ön siparişe açılan cihazın fiyat etiketinde 480 dolar yazıyor. Çin dışında sadece tabletin temel sürümü satılacak. Bununla birlikte beyaz ve siyah olmak üzere iki renk seçeneğiyle sunulacağı da gelen haberler arasında.

Xiaomi Mi Pad 5'in global versiyonunun fiyatı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Kutuda şarj cihazı da yer alıyor

Global versiyonun Çin'dekinden önemli bir farkı daha var: kutusu daha büyük ve içinde USB kablosu ile birlikte şarj cihazı da var. Tablet şirketin kendi ana vatanında şarj adaptöründen yoksun şekilde satılıyor. Gelelim teknik özelliklerine.

Xiaomi Mi Pad 5, 120 Hz tazeleme oranı sunan 11 inç ekran, Qualcomm Snapdragon 860 işlemci, 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip. Cihazın arka panelinde 13 megapiksel, ön tarafında ise 8 megapiksel kamera görev yapıyor. Ayrıca 33W hızlı şarjı destekli 8.720 mAh pil içerdiğini de ekleyelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim